„Heavy-duty” PTZ kamera az Axis kínálatában


„Heavy-duty” PTZ kamera az Axis kínálatában
Az Axis Communications piacra dobta legújabb, szélsőséges körülmények között is helytálló, HDTV 1080p képalkotást nyújtó, ½”-os képalkotóval és 31x-es zoom optikával ellátott, a MIL-STD-810G és a NEMA TS-2 szabványoknak megfelelő PTZ kameráját.

Az AXIS Q6225-LE magától értetődően megkapta gyártó Forensic WDR, Lightfinder OptimizedIR technológiáit annak érdekében, hogy még a legszélsőségesebb fényviszonyok mellett is értékelhető, bizonyíték-erejű képanyagot biztosíthasson. Az IK10, valamint IP66/68 védettségű, akár 245 km/h-ás széllökéseknek is ellenálló új kamera rendelkezik a gyártó magas szintű analitikai csomagjával, úgy mint az AXIS Motion Guard (mozgásérzékelés), AXIS Fence Guard (területvédelem), AXIS Loitering Guard („lődörgés” detektálás), az Axis Object Analytics biztosítja a az emberek és járművek hatékony detektálását és osztályozását. Az új családtag kibervédelmi funkcionalitásáról a gyártó Trusted Platform Module technológiája gondoskodik, mely rendelkezik a FIPS 140-2 2 szintű tanúsításával.

Forrás: Axis Communications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
EuroVideo HDMI splitter, switch, extender
Olvasta már?
EuroVideo HDMI splitter, switch, extender