SALTO okosotthon platform


SALTO okosotthon platform
A biztonságot és az intelligens épület funkciókat ötvöző, kifejezetten a „lakáspiacot” célzó megoldással rukkolt elő a SALTO Systems.

A gyártó illetékesének megállapítása szerint, a SALTO Homelok egy olyan egyedülálló platform, mely magában foglal egy intelligens beléptető technológiát, natív felhő alapú szoftveres megoldásokat, digitális kulcsokat (azaz fizikai kulcsok nélküli), egy intelligens otthon ökoszisztémát, illetve az ezek működtetését biztosító hardvereket és a globális szerviztámogatást. A SALTO virtuális hálózatán (SVN) alapuló Homelok egy skálázható, egy családiházakat és lakó-/üdülőkomplexumokat kiszolgálni képes megoldás, melynek menedzselése kényelmesen elvégezhető webes (böngészőből elérhető) és mobil applikációk segítségével. Kulcsok helyett első sorban a mobiltelefonokat preferálja a gyártó, melyekre elérhető saját applikációja, továbbá az Apple Wallet biztosíthatja a zárak nyitásához szükséges azonosítókat, akár Apple okosórák segítségével is. A „hagyományosabb” beléptető azonosítást preferálók számára a rendelkezésre áll a cég Smart Keycard technológiája.

Forrás: SALTO
Tagek: okosotthon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Két új kedvező árú PoE switch a Videosec kínálatában
Olvasta már?
Két új kedvező árú PoE switch a Videosec kínálatában