„Sarokba-simuló” IP CCT kamerával bővült a Hanwha portfoliója


„Sarokba-simuló” IP CCT kamerával bővült a Hanwha portfoliója
A Hanwha Techwin tovább bővítette Wisenet T családját egy széleslátószögű 30 kép/s frissítési sebesség mellett 3MP-es képalkotást nyújtó, H.265/264 tömörítési eljárást alkalmazó, Dark IR (940nm) sugárzóval felvértezett, „sarokba simuló” IP CCTV kamerával.

A TNV-7011RC kialakítása nem csak azt biztosítja, hogy nehézségekbe ütközzön kárt tenni az eszközben, de azt is, hogy segítségével ne tehessen kárt magában a megfigyelt személy. Az új kamera megkapta a Hanwha széles dinamikatartomány (WDR) funkcióját, mely biztosítja, hogy tiszta értékelhető képanyagot hozzon létre még erős ellenfényben lévő környezetben is. Az integrált intelligens videoanalitikai csomag magában felöleli a szabotázs- és mozgásérzékelést, a „lődörgés” detektálását és területvédelmet (virtuális vonal átlépése, területre belépés / annak elhagyása) lézengést, mindez kiegészül az audio alapú eseménygenerálással.

Forrás: Hanwha Techwin Europe

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai
Olvasta már?
A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai