Szerver-alapú rendszámfelismerés algoritmus a Milesight VMS 1.7-ben


Szerver-alapú rendszámfelismerés algoritmus a Milesight VMS 1.7-ben
A telepítő és felhasználó fókuszú termékfejlesztéséről ismert kínai gyártó kibocsátotta videomenedzsment szoftverének legújabb verzióját.

Ráncfelvarráson esett át a visszajátszási felület „Thumbnail” funkciója, melynek köszönhetően mélyebb részletességet biztosító intervallumokat adhatnak meg a felhasználók a "Vizsgálat" (Investigate) szolgáltatás elindításakor. A betekintő képek tartalma már dinamikusan leköveti, ha a felhasználó zoom-ol az eredeti (nagyméretű) kameraképben. A szerver-alapú automatikus rendszámfelismerést (ANPR) támogató algoritmussal felvértezett Milesight VMS Enterprise 1.7 képes kiaknázni az ANPR megoldások kínálta lehetőségeket függetlenül attól, hogy az adat egy rendszámolvasásra kihegyezett céleszköz, vagy egy standard IP CCTV kamera közvetítésével „kerül” a rendszerbe. Az új verzióba integrált algoritmusnak köszönhetően rendszámalapú információkkal bővül a VMS intelligens adatfeldolgozó és megjelenítő funkciókészlete, azaz „felsorolás” jelleggel jeleníthetők meg rendszámokat tartalmazó „klipek”, illetve biztosított a rögzített tartalom rendszám alapú szűrése. A funkció aktiválásához új licenc, valamint a cég Analytics Server megoldása szükséges. Végül, de nem utolsó sorban, számos – apróbb/jelentősebb – frissített és új funkció mellett, a elérhetővé vált az kétutas audio funkció minden, ONVIF kompatibilis kamera esetében. A Milesight VMS Enterprise 1.7 elérhető a gyártó weboldalán.

Forrás: Milesight IoT Co.
Tagek: VMS

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani