Nincs áram, sem Internet? Akkor Solarbox szett!

3.rész – És ami mindig ami a legfontosabb, mennyi is az annyi?

Nincs áram, sem Internet? Akkor Solarbox szett!
A GVHungária mérnökei kifejlesztettek egy egyedülálló megoldást a tápellátási problémák kiküszöbölésére, mellyel nem csak időt spórolhatunk, de elkerülhetővé válhatnak az áram kiépítés magas költségei is.




Nézzük meg pontosan, mekkora különbség van összegben a Solarbox szett és egy áramszolgáltató által kiépített áramforrás között! Mindent számba vetve egy áramszolgáltató által biztosított tápellátás majdnem kétszer annyiba kerülhet, mint a szigetüzemű megoldás megvalósítása. Miért is?

Egy áramszolgáltató esetében az ábrán látható feladatok költségeinek mértéke bizony elérheti a 1.500.000 Ft-ot is, ezzel szemben a Solarbox szett ára, az áramszolgáltató áram kiépítési költségei körül, azaz nem sokkal az összköltség felét meghaladva már megáll. Áramdíjról ebben az esetben pedig már nem is beszélhetünk, hiszen a megújuló energiaforrást használó rendszernek nincsenek ilyesfajta költségei.

Könnyen biztosíthatóvá válhat a 12 vagy 48 Voltos, 16 Wattos fogyasztású rendszerek működése.

Amennyiben érdeklődik a GVHungária megoldásai iránt, hívja bizalommal a +36 1 205 35 27 –es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@gvhungaria.hu címre!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Hálózati csatlakozás – újragondolva
Olvasta már?
Hálózati csatlakozás – újragondolva