2 az 1-ben IP CCTV kamerával bővült az Axis Q családja


2 az 1-ben IP CCTV kamerával bővült az Axis Q családja
Az Axis Communications piacra dobta legújabb „2-in1” megoldását, mely a cég IP CCTV megoldást ötvözi a radar technológia kínálta előnyökkel.

Az AXIS Q1656-DLE így a látási viszonyoktól teljesen függetlenül képes a lefedett területen megjelenő objektumokat 24/7-ben detektálni, valamint a mozgó objektum sebességét és távolságát egy applikációban megjeleníteni. Az új, az Axis mesterséges intelligenciára (MI) épülő objektumosztályozási funkcióval rendelkező fúziós megoldása pontosabb, viselkedésalapú riasztási forgatókönyvek (pl.: futó emberalak, lassan cirkáló jármű stb.) létrehozását teszi lehetővé. Magától értetődően a radarnak köszönhetően tökéletes sötétségben is detektálásra képes eszköz aktiválhat más pl. PTZ kamerákat, illetve a látható fény tartományában működő / IR sugárzókat kapcsolhat be. Az Axis legújabb megoldása 2022. decemberében válik elérhetővé a cég viszonteladói hálózatában.

Forrás: Axis Communications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az iPhone, mint céges belépőkártya
Olvasta már?
Az iPhone, mint céges belépőkártya