Elon Musk letiltotta a Twitter belépőkártyákat

Az új vezetés kizárta magát az irodából

Elon Musk letiltotta a Twitter belépőkártyákat
Elég kínos mutatványt sikerült végrehajtania az Elon Musk-féle új Twitter-vezetésnek, miután több ezer más alkalmazottal együtt kirúgták Alex Cohent is, aki a belépőkártyákért és így a Twitter irodáihoz való hozzáférésért volt felelős.

Alex Cohen kézenfekvő módon a Twitteren számolt be arról, hogy elbocsátották a cégtől, majd személyesen Elon Musk még aznap felhívta, hogy nem tudna-e visszajönni segíteni nekik, miután minden belépőkártyát letiltottak és így véletlenül ki is zárták saját magukat az irodából.

Az elbocsátási hullám mellett felmondási hullám is beindult a Twitternél, miután Elon Musk a megmaradt, jóval csekélyebb létszámú dolgozóknak ultimátumot adott, miszerint vagy keményen dolgoznak, vagy felmondanak. A brutálisan megnövekedett munkaterhek miatt sokan az utóbbi mellett döntöttek, így Musk úgy döntött, hogy átmenetileg bezárja az irodákat és letiltja a belépőkártyákat.Forrás: nepszava.hu
Tagek: beléptető

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Megérkezett az új SDX 100100DV típusú kétnézetes nagycsomagröntgen
Olvasta már?
Megérkezett az új SDX 100100DV típusú kétnézetes nagycsomagröntgen