Hikvision 8K NVR


Hikvision 8K NVR
Forgalmazók:
Cédrus Kft.
DSC Hungária Kft.
Modern Alarm Kft.
Power Biztonságtechnika Kft.
RIEL Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


Nagy örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk a Hikvision első natív 8K felbontást támogató hálózati rögzítőjét. A termékcsalád megjelenésének kifejezett célja a felső kategóriás CCTV rendszerek teljes körű támogatása mind rögzítés, mind dekódolás oldalról.

A termékeket 2,4,8 és 16 merevlemezzel érhetjük majd el, annak érdekében, hogy megfelelően tudjuk skálázni őket, a kamera és egyéb szükségletek függvényében. Itt láthatjuk őket, kategóriánként:

DS-76xxNI-M2      -2 merevlemezes kivitel
DS-77xxNI-M4      -4 merevlemezes kivitel
DS-96xxNI-M8      -8 merevlemezes kivitel
DS-96xxNI-M16     -16 merevlemezes kivitel

Elnevezésüket tekintve, ezek a termékek lesznek az M-es rögzítők, melyek a Q, K és I széria után fognak következni, műszaki tudásuk alapján. A felsőbb kategóriás változatok támogatják majd a 2db HDMI 2.1-es csatlakozó egyidejű használatát, melynek segítségével használhatunk egyszerre 2db 8K (7680*4320) felbontású kijelzőt. De miért lehet szükségünk erre a teljesítményre? Pontosan azért, mert ez a rögzítő ebben a kategóriában már alkalmas lesz megjelenítésre. Dekódolási kapacitását tekintve 2 csatorna natív 8K=32 megapixel=7680*4320 pixel felbontást támogat, vagy 8 csatorna 4K-t, 16 csatorna 4 megapixelt és 32 csatorna 1080p-t. Így már érthetővé válik, hogy ha szeretnék megjeleníteni, például 32 csatrona 2 megapixeles streamet, ahhoz nem árt, ha van 2db 8K-s kijelzőm, melyen sokkal jobb minőségben fogom tudni monitorozni a videórendszeremet, mint az olcsóbb változatok esetében. Viszont amennyiben nekiállunk 2K-s,4K-s,8K-s kamerákból, 32-64, vagy ennél nagyobb csatornás rendszereket kiépíteni elengedhetetlenné válik, hogy a rögzítő támogassa a nagy kapacitású merevlemezeket, esetleg a RAID funkciót és kell hogy legyen olyan terhelési kapacitása, ami nem fogy el akkor, amikor ezeket a nagy felbontású videókat, nagy csatorna számban használjuk ezeken a rögzítőkön. Itt magabiztosan elmondhatjuk, hogy ezek a felső kategórás rögzítők, már támogatják a 14TB –os merevlemezeket, RAID képesek és a 64 csatornás rögzítő esetében 400 Megabites maximális terheltségi képességgel számolhatunk, ami nem változik már meg abban az esetben sem, ha bekapcsoljuk a RAID funkciót, hogy biztonságosabban tudjunk adatokat tárolni. Ha ezeket a tulajdonságokat nézzük, akkor láthatjuk, hogy egy ilyen „–M”-es rögzítő számára nem lehet akadály, egy csúcskategóriás videórendszer biztonságos kezelése, abban az esetben sem, ha az ügyfél vagy a projekt igények megkívánják az akár 32 megapixeles videó streamek használatát is.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző
Olvasta már?
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző