Hikvision vandálbiztos beléptető terminálok


Hikvision vandálbiztos beléptető terminálok
A Hikvision portfóliójának immár alapkövét képzik, az újlenyomat olvasóval, arcfelismeréssel vagy kártya olvasóval rendelkező beléptető terminálok. Ezek az eszközök önnáló beléptető központként és egyben olvasóként üzemelnek , így egy kifejezetten sokoldalú All-in-one beléptető eszközként használhatóak.

Újdonságként szerepel portfóliónkban a DS-K1T502-es terminál, mely egy kifejezetten kültéri használatra szánt, vandálbiztos terminál.

Ez a termék nem tartozik a MinMoe termékcsaládba, ugyanis arcfelismerő funkcionalitása nincsen, vandálbiztos terminálként hivatkozunk rá.
Funkcionalitását tekintve, beléptető rendszerként és videó intercom kültéri egységként tudjuk használatba venni.

4 féle változatban érhető el:
1.Kamera-kártyaolvasó-Bluetooth
2.Kamera-kártyaolvasó-újlenyomat olvasó
3.Kártya-Bluetooth
4.Kártya-újlenyomat olvasó

A bal oldalt található képek közül a bal oldali szemlélteti az újlenyomat olvasónkat, vagyis pontosabban ennek a kültéri változatát, melynek következtében a képen nem is egy újlenyomat olvasót látunk, hanem egy felfelé billenthető fedlapot, ami pontosan arra szolgál, hogy kültéri védelmet biztosítson az újlenyomat olvasó szenzor számára, mely a fedlap alatt könnyen hozzáférhető, probléma mentesen hasznáható. Mint előbb említettem a készülék képes lehet videó intercom funkcionalitás ellátására is, de ehhez mindenképpen a kamera egységgel szerelt változatot kell használnunk, mivel a kamera egység ebben az eszközben az intercom funkció ellátására készült, egyéb funkcionalitása nincs

(arcfelismerésre nem alkalmas). A kamera 110 fokos látószöggel rendelkezik és 2 megapixeles felbontással tudjuk használni, ami még mindíg tökéletesn kiszolgál minden igényt, mely egy videó intercom eszköznél elvárt lehet. Az eszköz kártyaolvasóját tekintve Mifare és DESFire kártyák olvasására képes, és 100.000 darab kártya haszálatát támogatja. Az újlenyomat olvasóval szerelt változatok esetén 10.000 darab újlenyomat használatát támogatjuk. Ezekkel a hardware-es tulajdonságokkal együtt az eszköz önmagában 300.000 eseményt képes tárolni, konfigurálható webes felületen, támogatja a Hik-Connect applikáció használatát, támogatja a SIP 2.0-ás protokolt, a PIN-kódos használatot, és az ISAPI és ISUP protokolokat is. Emellett mind a 4 változat minősített IP65-ös kültéri védelemmel és IK08-as bandál-biztos besorolással rendelkezik. Ezen funkcionalitások teszik ezt az eszköz egy kifejezetten jó választásnak, mindenki számára aki kültéri kombinált eszközt keres, mely vandálbiztos, képes beléptetés vezérlésre és olvasóként is üzemel, továbbá akár egy teljes értékű videó intercom kültéri egységként is használható.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Kamerák a SecuriForum 2023-as „kínpadján”
Olvasta már?
Kamerák a SecuriForum 2023-as „kínpadján”