Provision-ISR PR-Z30IPE2(IR) PTZ Speed dome kamera

Ne veszítsd szem elől a célt!

Provision-ISR PR-Z30IPE2(IR) PTZ Speed dome kamera
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-ISR


A Provision-ISR PR-Z30IPE2(IR) PTZ Speed dome, 2MP, IP, 30x motoros zoomos kamerája a MASCO kínálatában

Intelligens PTZ automatikus követés – Mesterséges intelligencia a fedélzeten Az új, intelligens, automatikusan követő PTZ kamerák alapja a Provision-ISR objektumkövető technológiája (DDA Videoanalkitika™), amely képes különbséget tenni a területen megjelenő objektumok között (ember, két- vagy négykerekű járművek), és követni tudja a látóterében az adott (felismert / követendő) objektum mozgását. Az egyre hatékonyabb és pontosabb objektumfelismerési képességnek köszönhető az is, hogy egy megfelelően beállított kamera esetében a lehető legkevesebbre csökken a téves riasztások száma, így például nem jelzi a rendszer egy éjszakai műszakban az udvaron áthaladó kutyát, macskát, ahogy a kamera előtt elszálló bogarakat vagy a mozgó lombot sem.

A sorozat három modellje méretben, IR megvilágítási távolságban, motorsebességben, lencsében, zoomolási képességben és a csatlakoztatási lehetőségekben tér el; de mindegyikre jellemzőek a Provision-ISR piros csíkkal ellátott sorozatának modern külső jegyei.

Platformok közötti kompatibilitás
Mivel széleskörű felhasználásra és igényekre tervezték ezeket a kamerákat, a Provision-ISR Intelligens Auto-Tracking PTZ kamerái teljes kompatibilitást biztosítanak minden Provision-ISR eszközzel és platformmal: OssiaOS, OssiaVMS, Provision Cam2 Mobile App.

A fenti előnyök és a kiváló képminőség egyaránt jellemzi az Eye-Sight sorozat 2MP-es, PTZ speed dome kameráját is, amelynek 30x motoros zoomja és 150 m infra-hatótávolsága van.

A mesterséges intelligencia része a DDA vonalátlépés, a DDA steril terület, a DDA objektumszámlálás és az arcfelismerés. Akár saját felvételből kivágva akár egy adatbázisból feltöltve, a kamera a megadott arc alapján akár követni is képes a megadott személyt vagy személyeket, de akár testreszabott funkciókkal is beállítható az, hogy egy adott eseményre milyen választ adjon a rendszer. Létrehozható például olyan beállítás is, hogy ha a kamera meglátja a cég tulajdonosát, akkor egy személyesen neki szóló üdvözlő üzenetet sugározzon a hozzá legközelebbi kamera hangszórójából, de más rendszerekkel összekapcsolva automatizálható akár egy olyan program is, ami kinyitja a kaput a főnök autójának rendszámát (LPR) esetén, majd fény és/vagy hangjelzést ad a kamerán keresztül (Pl. active deterrence), és jelzést küld a titkárságra az érkezésről… és mint a sci-fi világában, az okos, wifis kávéfőző frissen ledarálja a kávét, és mire a főnök az irodájába ér, le is főzi azt. Bekapcsol a fűtés/hűtés, felhúzódnak a rolók… mindezt azért, mert a kamera látta és felismerte, amit kell, a szoftverek pedig lehetővé tették a válaszul adott akciók véghezvitelét. A különféle elérhető rögzítési módok lehetővé teszik a kamerák szinte bármilyen területen való felrögzítését. A konzolos vagy szerelőkeretes megoldással megoldható a felszerelés akár falra, plafonra, oszlopra, vagy sarokra is.

A kamera műszaki jellemzői:
IP 2MP PTZ kamera; zoom 30x; fókusztávolság: 4,3-129 mm; inframegvilágítás távolsága: 150 m; kültéri – IP66; távoli elérés: CAM 2 applikáció, Ossia VMS, provisionisr-cloud.com. Automatikus motoros mozgáskövetés; kétirányú hang; Onvif; H.264 tömörítés, audio ki- és bemenet; riasztás ki- és bemenet; videó kimenet: hálózat/CVBS; RJ-45, RS485+/RS485-; 0,01 lux fényérzékenység, 1/2,8" CMOS szenzor, BLC; digitális WDR; 3D-DNR zajcsökkentés, 24V AC tápellátás. A Provision-ISR kamerái megfelelnek az NDAA előírásainak, ezzel kovácsolva előnyt úgy az Izraeli tervezésből.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka