Tűzvédelem Videosec TIC2621SR-F3-4F4AC-VD hőkamerával


Tűzvédelem Videosec TIC2621SR-F3-4F4AC-VD hőkamerával
Forgalmazó: Euro Tech Corporation Kft
Gyártó: Videosec


Füstérzékelés, fals riasztás a távfelügyelethez, téves vonulás, számla a katasztrófavédelemtől. Ismerős? A Videosec TIC2621SR-F3-4F4AC-VD kettős spektrumú hőkamerája több egyéb funkció mellett megbízható tűzérzékelésre is képes, videó-verifikációval. kettős spektrumú hőkamerája több egyéb funkció mellett megbízható tűzérzékelésre is képes, videó-verifikációval.

A kettős spektrumú Videosec TIC2621SR-F3-4F4AC-VD hőkamera a látható fénytartományban egy Super Starlight (0.001 lux), 1/1.8” méretű, 4 megapixel felbontású, 90° látómezejű kameramodulból ad élőképet, illetve ezen végez IQ képanalitikát (emberalak és járműfelismerés).

A hőkamera modul egy vanádium-oxid szenzoros bolométer-hőkamera, a 12µm-es infravörös tartományból készít hőképet.

A hőkamerát alkalmazhatjuk tűzérzékelésre. Ekkor beállíthatunk kimaszkolt területeket, amik nem generálnak riasztást. Ellentétben az részecskekamrás füstérzékelőkkel, a szálló por, köd és egyéb légköri jelenségek nem befolyásolják a hőkamera észleléseit. A kamera képes a dohányzás észlelésére is, ekkor a megfelelő hangüzenetet (mp3 formátumból) is bemondathatjuk a kamerával, a kék és piros jelzőfények villogtatása mellett.

Tárgyak hőmérsékletét is ellenőrizhetjük a TIC2621SR-F3-4F4AC-VD kamera segítségével: akár 12 területet is beállíthatunk, kiválaszthatjuk, hogy melyik a referenciaterület, illetve mekkora hőmérsékletkülönbség esetén történjen riasztás. Ipari folyamatokat is felügyelhetünk, fűrésztelepek gépsorainak tűzvédelmére, ipari akkumulátortelepek ellenőrzésére.

A kamera két riasztási relékimenettel is rendelkezik, tehát párhuzamosan akár kétféle riasztási végrehajtást is indíthatunk különféle eseményekkor. VCA képanalitikai riasztásokat, mint területre behatolás vagy vonalátlépés, mindkét kameramodul végezhet, emberalak és járművek felismerése alapján.
A Videosec TIC2621SR-F3-4F4AC-VD kettős spektrumű hőkamera részletesebb leírását megtalálja a Videosec weboldalán és az új, letölthető Videosec IP videó katalógusban is.

További kérdéseivel keresse a Videosec csapatát

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában
Olvasta már?
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában