Uniview Dual-Lens PTZ kamera

és más újdonságok készletről

Uniview Dual-Lens PTZ kamera
Forgalmazó: CompMarket Hungary Zrt.
Gyártó: Uniview Technologies Co.,Ltd


Már elérhető a CompMarket kínálatában a kétlencsés IPC9312LFW-AF28-2X4 PTZ kamera és a 80m-es infra megvilágítási távolsággal és az AI funkciókkal rendelkező IPC2312SB-ADF40(60)KM-I0 Uniview kamerák.

Dual-Lens PTZ kamera:
A felső modul, egy 2,8 mm-es optikájú fix modul az általános kép rögzítéséért felelős, míg az alsó modul egy 4x zoomos 2,8-12mm-es, 345°-ban elforgatható objektív a kép részleteinek rögzítéséért. A felső modul által biztosított szélesebb megfigyelési terület mellett az alsó modullal több részletet lehet rögzíteni. Ha például egy lehetséges célpontot észlelünk a képen, a PTZ modul automatikusan követi és nagyítja a képet, hogy láthassuk a részleteket. Ugyanakkor a fix objektív képes a nyugalmi területet is figyelni, hogy az általános széles látószögű információk megmaradjanak.



Hang és megvilágítás
A beépített két mikrofon a fix lencse két oldalán van elhelyezve, hogy különböző irányokból érkező hangot fogadjon, így elérve a térhatást a hangban, alapvetően jobb hangzást biztosítva a visszanézéskor.

Két különböző megvilágítás, hang és fényjelzés. Az infravörös fény mellett meleg fehér fényt is kibocsáthat a kamera, hogy éjszaka tisztább képet tudjon rögzíteni. Ugyanakkor a meleg fény az intelligens behatolás megelőzéshez (Smart Intrusion Prevention) is kapcsolódik. Ha egy célpont belépését észleli a területre, a meleg fény is villogni fog, hogy elriassza a gyanús elemeket.

Az Uniview új IPC9312LFW-AF28-2X4 Dual-Lens PTZ kamera a jobb hang- és képminőség miatt, az átfogóbb intelligens funkciók alkalmazásával jobb megfigyelést képes biztosítani az utcákon, bankokban és egyéb kiemelt helyszíneken.



Uniview IPC2312SB-ADF40(60)KM-I0 kamera:



A 80m-es infra megvilágítással rendelkező kamerák szintén rendelkeznek az intelligens behatolás megelőzés funkcióval a Dual-Lens kamerákhoz hasonlóan. Az Uniview továbbfejlesztett algoritmusainak köszönhetően az intelligens behatolásmegelőzés funkcióval (SIP) 1%-nál alacsonyabb észlelési hibaarány érhető el. A Prime-I termékek kiszűrik a levelek, a fények, a háziállatok, a szél és más dolgok irreleváns mozgását és a riasztásokat csak az érdekelt célpontok, például emberek, járművek és nem-motoros járművek váltják ki. A kapcsolódó videók kategóriák szerint vannak rendezve a keresés megkönnyítése érdekében, minden „objektum kategóriát” egy szín képvisel, hogy egyértelműbb legyen a riasztást kiváltó esemény típusa, így a visszakeresés hatékonysága és gyorsasága nagymértékben növekedni fog. Továbbá a kamerákban megtalálható statisztikai elemzések, mint az emberszámlálás, az emberáramlás számlálása és a tömegsűrűség megfigyelése.

További részletekért és Uniview újdonságokért látogasson el weboldalunkra: www.compmarket.hu

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC szögben zárodó automata ajtók
Olvasta már?
FAAC szögben zárodó automata ajtók