A digitális őrök hajnalán – Mobil megfigyelőrendszerek

2.rész - Gyors rendelkezésre állás

A digitális őrök hajnalán – Mobil megfigyelőrendszerek
Az őrző védő cégek emberi erőforrásainak limitált létszáma, logisztikája és gyakran a leterheltsége is, nehezen teszi lehetővé a külterületi megfigyelések azonnali biztosítását. A GVHungáriánál egyedülálló megfigyelőrendszereket fejlesztettek ki, a gyors és sürgős külterületi megfigyelések biztosítására, támogatására.Miben is rejlik a megoldás nagyszerűsége?
Induljunk ki egy olyan esetből, amikor kapunk egy telefon, hogy sürgősen meg kell oldani egy külterületi helyszín megfigyelését, felügyeletének biztosítását. Egy mozgósítható biztonsági őr megtalálása és szolgálatba helyezése, a vele járó logisztikai teendőkkel akár napokat is igénybe vehet, míg egy „Mobil napelemes kamera állomás” birtokában akár 60 perc alatt is biztosítható a felügyelet. A helyszínen történő egyszerű és gyors beüzemelést követően már rendelkezésre is állhat a kamera állomás és a 4G-s mobilinternet segítségével már nézhetjük a kamera élőképét.

Amennyiben érdeklődik a GVHungária megoldásai iránt, hívja bizalommal a +36 1 205 35 27 –es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@gvhungaria.hu címre!

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Várva várt érintőképernyős kezelő a JABLOTRON-tól
Olvasta már?
Várva várt érintőképernyős kezelő a JABLOTRON-tól