EasyLine 4G analóg telefonvonal-pótló

Professzionális 4G átjelző és miniatűr telefonvonal szimulátor

EasyLine 4G analóg telefonvonal-pótló
Az EasyLine 4G egy analóg telefonvonal-pótló, melyet riasztóközpont kiegészítőjeként lehet használni már meglévő, de rossz minőségű PSTN telefonvonal helyettesítésére vagy olyan területen, ahol a 2G/3G hálózat nem elérhető. A modul előnye az úgynevezett Plug&Play kialakítása, melynek köszönhetően a vonalszimulátor funkció használatához csupán egy aktív SIM kártya szükséges.

PSTN vonal szimuláció
Teljes értékű PSTN vonal szimuláció érhető el vonali és csengetési feszültség generálásával. Ez a szabványos telefonvonal garantálja, hogy egyszerűen tudja a modult meglévő rendszerhez csatlakoztatni.

Kétirányú kommunikáció
A GSM modul kétirányú kommunikációra képes. Beérkező hívás esetén a TIP/RING pontokra kötött eszköz távoli elérése és programozása is lehetséges. Lifthívó berendezések számára is tudja biztosítani a megfelelő vonalat, így a liftben tartózkodó személlyel kétirányú kommunikációt tudunk folytatni.

Bemenet
1 db bemenettel rendelkezik a modul. A bemenet típusa változtatható a GND ponthoz képes normál helyzetben zárt, azaz Normal Close (NC) vagy normál helyzetben nyitott, azaz Normal Open (NO). A bemenetre érkező jelzés esetén lehet SMS értesítést küldeni vagy telefonhívást indítani akár 8 telefonszámra. Az SMS és a hangüzenet szövegét a ProRead programmal tudja módosítani.

Kimenet
A kimenet típusa lehet monostabil, azaz egyállapotú (egy előre beállított ideig kapcsol, majd visszaáll az eredeti állapotba), vagy bistabil, azaz kétállapotú (csak újabb vezérlés esetén áll vissza az eredeti állapotába). A kimenet 300mA-rel terhelhető, és maximum 30V-os feszültség köthető rá.

Kimenet vezérlés
A kimenetet ingyenes hívással (rácsörgéssel) korlátlan számról, hívószámazonosítás esetén 1000 darab telefonszámról tudjuk vezérelni.

Programozás
A modult SMS parancsokkal vagy a ProRead program segítségével számítógéppel programozhatjuk. SMS parancson keresztül a biztonsági kód ismeretében lehet módosítani a modul beállításait anélkül, hogy fizikai hozzáférést kellene kialakítani.

Tápmonitor
Az EasyLine 4G eszköz képes a saját tápellátásának figyelésére, illetve probléma esetén értesítés küldésére.
A programozói szoftverben beállíthatjuk, hogy mennyi legyen az a feszültség érték, amely alatt a modul riasztást küld. Riasztóközpontnál értesítést kaphatunk tápkimaradás esetén az akkumulátor állapotáról, illetve a tápkimaradás helyreállásáról.

Életjel küldés
Életjel küldése értesíti a felhasználót a rendszer megfelelő működéséről.

Eseménynapló
Eseménynapló a legutóbbi 16.000 eseményt képes tárolni FILO (First in - last out) módon

Térerő kiolvasás
Térerő állapot ellenőrzését akár 1 órás felbontásban is megjeleníthető grafikonon, melyet a programozói szoftver segítségével láthatjuk.

Modul állapotának ellenőrzése

A modul állapotának lekérdezésekor az alábbi információkat tudhatja meg:
 • Bemenet állapota
 • Kimenet állapota
 • Tápfeszültség hibajelzése
 • Esetleges hiba/esemény kiírása (pl.: SIM kártya nincs behelyezve, SIM kártya PIN kóddal zárolva)
 • GSM kapcsolat státusza (pl.: Hálózatra feljelentkezve, Roaming, Nincs kapcsolat, Csatlakozás elutasítva)
 • Aktuális GSM hálózati térerő

  Az újabb fejlesztésben elérhető lesz a riasztóközponttól érkező Contact ID kódok szöveggé alakítása és SMS továbbítása 8 megadott telefonszámra. A ContactID üzenetet felhőbe is fogja tudni továbbítani, amiről Push és e-mail üzenetben kaphatunk értesítést, amennyiben az EasyLine 4G-ben adatkártyát használunk. A Cloud-os kapcsolat lehetővé fogja tenni, hogy a kimenetet applikációból is vezérelhessük, az állapot lekérdezés mellett.

  Műszaki adatok
 • Tápfeszültség: 9-20 VDC
 • Szimulált feszültség: 48V (vonali), 72V (csengetési)
 • Készenléti áramfelvétel: 80 mA
 • Maximum áramfelvétel: 1000 mA
 • Open collectoros kimenet terhelhetősége: max. 30V / 300 mA
 • Modul típusa: SIM A7672
 • Modul frekvenciák: TDD-LTE B38/B40/B41, FDD-LTE B1/B3/B5/B7/B8/B20, WCDMA/HSDPA/HSPA+ B1/B5/B8,      GSM/GPRS/EDGE 900/1800 MHz
 • SIM kártya használat: hálózat független GSM modul
 • GSM antenna típus: SMA csatlakozós (a csomag tartalmazza)
 • Méret: 62 x 42 x 16 mm, csomagolva: 132 x 128 x 32 mm
 • Működési hőmérséklet: -20°C - +50°C

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Gyorstelepítésű, önálló tápellátású Ajax-ready oszlop - SiteGuard
  Olvasta már?
  Gyorstelepítésű, önálló tápellátású Ajax-ready oszlop - SiteGuard