Elérhető a Wisenet Viewer 1.2


Elérhető a Wisenet Viewer 1.2
A Hanwha Techwin elérhetővé tette NVR és DVR megoldásaiból származó képi adatok és egyéb információk (dedikált szerver nélküli) megfigyelését biztosító szoftverének új verzióját.

A Windows és macOS operációsrendszereken futtatható, könnyen kezelhető intuitív grafikus felhasználói interfésszel rendelkező Wisenet Viewer 1.2 egyszerűen igazítható számos felhasználói forgatókönyvhöz / igényhez – a fejlesztő megállapítása szerint. A szoftver támogatja a video-anyagok lejátszószoftvert tartalmazó médiafájlokba történő integrálását, illetve importált médiafájlok lejátszását a kezelőfelületen. Az 1.2 verzió támogatja a beérkező video-folyamok tetszőleges csoportosítását/megjelenítését, a rögzített képanyag könyvjelzőzését. Wisenet Viewer 1.2 már integrált „kiegyengető” funkcióval rendelkezik, melynek köszönhetően képes kezelni (panoráma/négy-osztatú megjelenítéssé alakítani) a halszemoptikás kamerák „natív” képanyagát. A mesterséges intelligencia (MI) támogatással rendelkező NVR-ek esetében az 1.2 már felkínálja az MI kamerák által „begyűjtött” jellemzők szerinti visszakeresést is. A Wisenet Viewer 1.2 (SUNAPI v2.3.1 verziótól) kompatibilis a Hanwha Techwin NVR-/DVR-eivel, s ingyenesen elérhető amennyiben a felhasználó rendelkezik Wisenet rögzítővel.

Forrás: Hanwha Techwin Europe

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka
Olvasta már?
SPS MID3000RTI 1.0: az online kettős konverzió bajnoka