Erős negyedévet zárt az Assa Abloy


Erős negyedévet zárt az Assa Abloy
2022. harmadik negyedévében 33%-os növekedést könyvelhetett el nettó értékesítés területén a svéd óriás, az előző év azonos időszakához viszonyítva.

Az eredményt finomítja, hogy az organikus növekedés 14%-os volt, 3%-pontot az idő közben felvásárolt cégek teljesítménye tett hozzá, illetve 16%-os növekedést generált a deviza-árfolyam különbségekből realizált bevételnövekedés. Mindemellett, a cég adózás előtti jövedelme 47%-kal növekedett. A fejlődés motorjai első sorban a cég nyílászáró (ajtó/kapu – Entrance Systems) és a digitális azonosítás / beléptetés (Global Technologies) üzletágai voltak; piacok tekintetében erőteljes fejlődést realizáltak az amerikai piacokon, az EMEIA (Európa, Közel-Kelet, India, Afrika) térség stabil növekedést produkált, azonban csökkent a cég értékesítési volumene az ázsiai és csendes óceáni térségben. Mint azt a cég vezérigazgatója elmondta, az Assa jelentős felvásárlási periódusban van, szeptember elejéig 11 céget vásároltak fel, és további hat akvizíciója folyamatban van.

Forrás: Assa Abloy
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Színezd ki a szürke éjszakát! — új Techson AI-ISP technológia
Olvasta már?
Színezd ki a szürke éjszakát! — új Techson AI-ISP technológia