Okos megoldások a hétköznapokban a MASCO-tól


Okos megoldások a hétköznapokban a MASCO-tól
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Partizan Security s.r.o.


A Partizan intelligens vezeték nélküli relémodulok számos automatizálási és kényelmi feladat ellátására képesek.

Egyszerű, de mégis rendkívül univerzális eszköz, mely a vezeték nélküli hálózatra csatlakozva távoli vezérlést tesz lehetővé jóformán bármilyen elektronikai eszköz számára. A felhasználási lehetőségek száma szinte megszámlálhatatlan a kapuvezérléstől a világításig, a kényelmi funkcióktól a biztonsági rendszerekig. Partizan mobil alkalmazásról vezérelhetőek, egyedileg konfigurálhatóak. Mindkét típus vezeték nélküli jelátvitellel dolgozik (WIFI) és felhő szolgáltatáson keresztül kommunikál az applikációval, tehát csak az elektromos hálózatra és a vezérlendő eszközökre kell csatlakoztatni.

Pár perc alatt feltanítható és több felhasználó között is megosztható. 4 és 2 relés változatban is kapható. Az elsődleges különbséget a gyártó által meghatározott cél adja a két eszköz között. A négy relés változat (PAR-MSR12-4) gyakorlatilag bármilyen berendezés távoli vezérlésére alkalmas, legyen az kerti világítás, locsolórendszer, automatizált kapu, redőny, nyílászáró, sorompó, szellőzőrendszer stb. A lehetőségeknek csak a tervezői fantázia szab határt. Az egyetlen megkötés mindössze, hogy a panelon található 4 relé egyszerre egy választható üzemmódban használható (mono/bistabil, keresztreteszelős).

A kettes változat (PAR-MSR12-2x2) elsődlegesen kapuk vezérlésére alkalmas, hiszen egy rendkívül hasznos extra funkció került bele: az applikáció visszajelzést ad az eszköz zárt, vagy nyitott állásáról, azaz, hogy a távolról vezérelt kapu megfelelően kinyílt vagy bezáródott-e. A megfelezett relék helyére két nyitásérzékelő bekötésére alkalmas csatlakozó került, biztosítva a megfelelő információt a kapu aktuális állásáról. A reléknek egyenként max. 10 A – 250 V-os a terhelhetősége, a modul micro-USB-vel illetve szerelt kábellel is (7-32 V AC/DC) megtáplálható.
Tagek: okosotthon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Újdonság a SATEL kínálatában
Olvasta már?
Újdonság a SATEL kínálatában