Uniview motoros zoom kamerák a CompMarket kínálatában


Uniview motoros zoom kamerák a CompMarket kínálatában
Zoomolj és fókuszálj a lényegre az Uniview motoros zoom kameráival.

Az Uniview Easy egy olyan termékcsalád, amely rendkívüli költséghatékonyság mellett nyújt kiváló teljesítményt. Ezen túlmenően a sorozat termékei nagyon egyszerűen telepíthetők és karbantarthatók, így a leginkább költséghatékony megoldások a lakossági ügyfelek és a vállalkozások számára.

Az EASY széria legfontosabb üzleti értéke a kiváló teljesítmény biztosítása elfogadható áron.



Az Easy 2.8-12mm-es 4x motoros zoomos és autó fókuszos kamerák elérhetők cső, dóm és turret dóm kivitelben valamint 2MP-es, 4MP-es és 5MP-es felbontással, igazodva a felhasználói igényekhez. Minden kamerában megtalálható az ember (forma) felismerésen alapuló vonal átlépés, terület ki és belépés, behatolás érzékelés. 120dB-es valós WDR, mikrofon és IP67-es közös jellemzőiken túl a cső kialakítású 50m-es a dóm és turret dóm kialakítású eszközök pedig 40m-es infra megvilágítási távolsággal rendelkeznek. HLC, BLC, 2D/3D DNR képjavító eljárások és SD kártya foglalat is megtalálható a kamerákban, ami maximum 128Gb méretű kártyát tud fogadni ANR funkcióval és NAS (NFS) támogatással. Ezeken felül meg kell említeni, hogy a sorozat dóm kamerái IK10-es vandálbiztos védelemmel is fel vannak vértezve.

A vandálbiztos kamerák legyen szó fix vagy motoros optikával épített változatról remekül használhatók társasházakban, panelházakban, középületekben, bankokban, mélygarázsokban, liftekben, üzlethelyiségekben továbbá minden olyan helyen ahol fontos, hogy a kamera védett legyen.

A motoros zoom kamerák előnyei számos területen használhatók ki. Például pénztárgépek, árukiadó ablakok, futáros csomagoló asztalok, nagy értékű, de kis méretű áruk megfigyelése üzletekben, valamint minden olyan helyzetben ahol nem elegendő egy fix objektívvel rendelkező kamera képe. Egy motoros zoomal rendelkező kamerát elhelyezhetünk viszonylag távol, majd rázoommolva a megfigyelendő területre tiszta és éles képet kaphatunk.

Az Uniview Easy motoros zoom kamerákat az alábbi típuszámokkal találja meg weboldalunkon:
2MP: IPC2322LB-ADZK-G, IPC3532LB-ADZK-G, IPC3632LB-ADZK-G
4MP: IPC2324LB-ADZK-G, IPC3534LB-ADZK-G, IPC3634LB-ADZK-G
5MP: IPC2325LB-ADZK-G, IPC3535LB-ADZK-G, IPC3635LB-ADZK-G

Természetesen minden a cikkben szereplő kamera megtalálható raktárunkban, így azonnal megvásárolhatók, továbbá weboldalunkon számos Uniview motoros zoommal rendelkező és fix optikával szerelt normál vagy vandálbiztos kamerát megtalál: www.compmarket.hu

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A biztonság új kora
Olvasta már?
A biztonság új kora