A digitális őrök hajnalán – Mobil megfigyelőrendszerek

3.rész – Rövid távú megtérülés

A digitális őrök hajnalán – Mobil megfigyelőrendszerek
Sorozatunk utolsó részében azt taglaljuk, hogy vajon megéri-e befektetni egy digitális őrbe, és ha igen, vajon mennyi időn belül hozhat biztos megtérülést a ráfordított összeg?



A „Mobil napelemes kamera állomás” már rövid távon is igen kedvező befektetésnek bizonyulhat. Egy 24 órás egy fős biztonsági őr szolgálatainak költségével összehasonlítva, az állomás teljes ára akár már 5 hónapon belül megtérülhet, fél évet követően pedig már jelentős megtakarítással számolhatunk. A Mobil napelemes kamera állomás hatékony támogatást nyújthat az őrző védő cégek számára. Nem csak az élőerős költségek csökkentésében játszhat fontos szerepet, de multifunkcionalitásának köszönhetően számos további előnyeit is élvezhetjük a rendszernek, mint például timelapse videók készítését.

Kifejezetten ajánljuk őrzővédő cégek élőerős szolgáltatásainak támogatására vagy akár emberi erőforrások helyettesítésére is, hiszen a kamera állomás hatékonyan és kockázatmentesen el tudja látni mind azokat a folyamatokat, melyek egy biztonsági őr feladatköreibe tartoznak.

Amennyiben érdeklődik a GVHungária megoldásai iránt, hívja bizalommal a +36 1 205 35 27 –es telefonszámot vagy írjon e-mailt az info@gvhungaria.hu címre!
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon