Kiváló ár-érték, minden területen


Kiváló ár-érték, minden területen
A Reolink márka majdnem a világ összes országában megtalálható. Végfelhasználókat megcélzó brandről van szó. Ár-érték arányában igen kiemelkedő a magyar piacon.

Az oka ennek, hogy kamerái olyan különleges funkciókkal látják el az ügyfeleket, mint pl a 4G, PTZ, akkumulátor és napelem egy csomagban. Ezt más gyártók esetében több termékből kellenne összeállítani. Weboldaluk (reolink.com) nagyon áttekinthető és terméktámogatásuk naprakész. Itt kameráik minden funkciójáról teljes körű tájékoztatást lehet kapni nagyon gyorsan, mivel az oldal keresőmotorja is kiválóan optimalizált.

Termékpalettájukban számos eszköz megtalálható a beltéri, PTZ, 2 oldalú kommunikációval ellátott „bébicsősz” kameráktól kezdve egészen a 4 IP kamera+PoE NVR videómegfigyelő rendszerekig. Továbbá megtalálhatóak az akkumulátoros, 4G-s, napelemes kamerák, ebből terepszínű változat vadfigyelésre, standalone poe-s kamerák, illetve akár autotracking mini PTZ is.

Kameráik nagy része starlight szenzorral erősíti az éjszakai képalkotást, illetve némelyikük fehér fényű LED-ekkel is fel van szerelve. AI alapú emberfelismerési funkciót, kétirányú kommunikációt, 4G-s és Wi-Fi kapcsolatot is számos kamerájuk támogat. SD kártyára mindegyikük rögzít. Még olyan funkciók is fellelhetőek számos modelben, mint pl. timelapse mód. Ezen funkciókat mobil applikációról lehet konfigurálni, ahol az élőképet is lehet nézni. A kommunikáció felhő alapon történik. Ez annyit jelent, ha egyszer a kamera a helyi hálózaton keresztül megfelelően be lett állítva, akkor a világ bármely tájáról elérjük, feltéve, ha van internet összeköttetésünk.

Felhő tárhely szolgáltatásuk is elérhető. 1 heti rögzítés 1 kamerán ingyenes fiókonként, de ha többet, több kamerával szeretnénk rögzíteni, akkor különböző csomagokat lehet kiválasztani igény szerint. Miért jó a felhőben való képrögzítés? Ennek egyetlen és nagyon praktikus oka van. Ha az eszköz szabotálva lesz, az adott elkövető nem fog megmenekülni a rögzítéstől, mert habár az SD kártya meg lett semmisítve, az eszköz elmentette a felhőbe „élete” utolsó pillanatait. Így az elkövető azonosításának megnő az esélye. Az Alarm automatika kínálatában megtalálható az összes Reolink márkájú kamera. Ha bármilyen kérdés merülne fel a termékeinkkel kapcsolatba vegyék fel velünk a kapcsolatot.

Mindenkinek boldog új évet, és Békés karácsonyt kíván az Alarm automatika csapata!
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Lengyel fejlesztés és gyártás, 30 éve a biztonságtechnika szolgálatában
Olvasta már?
Lengyel fejlesztés és gyártás, 30 éve a biztonságtechnika szolgálatában