Elérhető az OPTEX FlipX Grade 3 érzékelő család


Elérhető az OPTEX FlipX Grade 3 érzékelő család
Az OPTEX szeptemberben dobta piacra az EMEA térségben a FlipX érzékelőit, melyhez „elő-karácsonyi ajándékként” a cég nem régiben bejelentette a család Grade 3-as, PIR és dauál (PIR+radar) termékeket magába foglaló Advanced sorozatát.

Az OPTEX FlipX érzékelői egyedi, az emberi alak hatékonyabb detektálását támogató piro-elektronikus egységgel és 180°-ban elfordítható lencsével rendelkeznek – biztosítva (pl.) folyosók emelt funkcionalitású (24m hatótávolságú) lefedését. A stabilabb (téves riasztások arányát csökkentő) algoritmussal felvértezett Advanced sorozat már rendelkezik az ún. IR-Antimasking funkcióval, mely riasztást generál, amennyiben az érzékelő IR / mikrohullámú elemeit letakarják. Az új termékek kettős vezető árnyékolása lehetővé teszi a fény-, hőmérséklet- változások, illetve rádiófrekvenciás interferencia (RFI) okozta téves riasztások számának csökkentését. Az Advanced sorozat rendelkezik továbbá az ún. „super high PIR sensitivity” (kiemelten magas PIR érzékenység) üzemmóddal, mely biztosíthatja az emberalakok hatékony detektálását az esetben is, ha a környezeti és az emberi test hőmérséklete közti különbség minimálisra csökken. Az OPTEX FlipX Advanced sorozata 2023. elején válik elérhetővé az EMEA piacokon – a gyártó ígérete szerint.

Forrás: OPTEX EMEA
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
DVC DCN-TF6283AI-DL Dual Light Dome Kamera
Olvasta már?
DVC DCN-TF6283AI-DL Dual Light Dome Kamera