A Hikvision videókaputelefonok új zászlóshajója


A Hikvision videókaputelefonok új zászlóshajója
Örömmel mutatjuk be videókaputelefonjaink új csúcskategóriás kültéri állomását, a DS-KD9633-as készüléket. Kivitelét tekintve egy 10.1 colos érintőképernyős vertikális tablet-ről van szó, mely az első érintőképernyős kültéri kaputáblánk, mely IK07-es vandálbiztons minősítéssel rendelkezik.


Ahogy a képen is látható, ez a termék teljes felületén érintőképernyővel rendelkezik. Az érintőképernyő tetjén található 2 kamera, mely lehetőséget nyújt arcazonosítással történő beléptetésre. Itt ugyanazt a technológiát és hardware-t használjuk, mint a már jól ismert MinMoe terminálok esetén. A 2 kamera egyike egy infra kamera (ToF szenzor), melynek segítségével érzékelhetjük, hogy a kamera előtt élő személy tartózkodik, így maximális biztonság mellett tudjuk felismerni a beléptetni kívánt arcokat (maximum 10.000 arc kapacitással). A képernyő alsó harmada alatt található, a képernyő alá rejtett kártyaolvasó modul, mely Mifare kártyák olvasásra alkalmas (maximum 100.000 kártya kapacitásig) és az NFC kommunikációt is támogatja. A Normál kamera, melyen keresztül a videókaputelefon funkciót használhatjuk, 90 fokos, IR megvilágítással rendelkezik, hogy éjjel-nappal megfelelő segédfény álljon rendelkezésre a megfelelő használathoz. Az érintőképernyő segítségével képesek vagyunk PIN-kódos beléptetésre ,képesek vagyunk lakólista megjelenítésére, melyben kereshetünk nevekre vagy lakásokra, betű vagy szám kereséssel, és képesek lehetünk QR kód olvastatásra is, mely szintén a kamera modul segítségével történik. Ezek közül a legutóbbi funkció leginkább vendégek beléptetésre alkalmas. Az eszköz kifejezetten alklamas lehet arra, hogy egy nagyobb rendszer része legyen. Támogatja 16db al-kültéri állomás használatát és 500 beltéri egység kezelését SIP szerver üzembe helyezése nélkül, vagy akár 10.000db beltéri egység használatát, SIP szerver alkalmazása esetén. Szerelhetőségét tekintve, felületre szerelhető és sűlyeszthető kivitelben is elérhető. Külső tápegység használata mellett (12V-2A) 18W-ot fogyaszt, -30 - 60°C-ig működik, IP67 és IK07-es minősítésekkel.

Így önmagában is egy kifejezetten jó kinézetű, jó anyag használatú kompakt eszköz, de ne feledkezzünk meg róla, hogy mint más termékeink ebben a kategóriában, ez is egy moduláris készülék. Persze nem pont az a hatalmas választék társul mellé kiegészítő modulokból, mint a moduláris kaputelefon készülékünkhöz.



Ennek az eszköznek 2 csatlakoztatható modulja van, melyek közül az egyik a sima „KP”, vagyis key-pad modul, mely fizikai nyomógombokkal egészíti ki az eszközt, így maga a tárcsázás és a PIN-kód használat könnyebben kivitelezhetővé válik, mint az érintőképernyő használata esetén.




A másik modul pedig az „FKP” modul, melyben a fingerprint és key-pad kombináció érhető el. Ez a modul egy újlenyomat olvasót is tartalmaz a billentyűzet mellett, melynek segítségével akár újlenyomat olvasással is képes lehet az eszköz a lakók beléptetésére, melyel elkerülhető lehet az esetleges fizikai kártyák használata, ezzel is egyszerűsítve és korszerűsítve egy csúcskategóriás lakóház kaputelefon rendszerét.

Tagek: kaputelefon

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
Olvasta már?
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról