32%-os növekedés a Motorlánál


32%-os növekedés a Motorlánál
A Motorola Solutions nemrégiben publikálta 2021-es pénzügyi jelentését, melyben beléptetés és video-biztonságtechnika üzletága területén jelentős árbevételnövekedésről számolt be a cég.

2020-hoz mérten a két terület összesített eredménye 32%-kal nőtt, átlépve az 1 milliárd dolláros bevételi küszöböt (1.2 Mrd USD). Amennyiben a megjelenített adatokból elvesszük a 2021. évi felvásárlok (Enyvision, Openpath) eredményeként realizált, a Motorola portfoliójához sorolódó eredményeket, abban az esetben is 21%-os növekedést produkált a Motorola „régi” (a cég csak 2018-óta van jelen erőteljesen a biztonságtechnikai piacon) portfoliója. Még 2021. elején 20%-os növekedést prognosztizált a Motorola ezen üzletága vonatkozásában, melyet (a felvásárlásait nem számolva) szinte hajszál pontosan teljesített. A cég illetékeseinek elmondása szerint, optimistán tekintenek 2022-re és bíznak az újrázásban (20%-os növekedés).

Forrás: Motorola Solutions

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új Harper Dexia Artic nagy fényáramú vészvilágító lámpák -30°c-ig
Olvasta már?
Új Harper Dexia Artic nagy fényáramú vészvilágító lámpák -30°c-ig