Az új Wisenet NVR-ek mesterséges intelligenciaalapú adatokkal látják el a hagyományos kamerákat


Az új Wisenet NVR-ek mesterséges intelligenciaalapú adatokkal látják el a hagyományos kamerákat
A Hanwha Techwin által újonnan bemutatott öt, Wisenet P sorozatú NVR, képes deep learning metaadatokkal ellátni a hagyományos Wisenet kamerák felvételeit. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók gyorsan és pontosan keressenek embereket és járműveket a felvételeken.

Az NDAA kompatibilis NVR-ek külön licensz nélküli deep learningalapú videoanalitikái változatos keresési lehetőségekkel rendelkeznek, pl. lehetséges kor, nem, vagy öltözék alapján keresni. Vagy az alapján, hogy az illető személy visel-e szemüveget, vagy hord-e táskát?

Hasonlóan, a járművek között is lehet szín vagy járműfajta alapján keresni, mint például bicikli, busz, személyautó, motorkerékpár vagy teherautó.

Az NVR-ek valós idejű riasztást is adhatnak, ha a kritériumoknak megfelelő objektumot észlelnek.Az új deep learninges NVR-ek Wisenet X, P, Q és T sorozatú kamerákat támogatnak, beleértve csőkamerákat, PTZ kamerákat, halszemoptikás vagy több objektíves kamerákat és hőkamerákat. Ezenfelül, ezek a 32 és 64 csatornás Wisenet X NVR-ek támogatnak minden funkciót, amit a Wisenet P sorozatú deep learninges kamerák támogatnak, beleértve az arcok és rendszámtáblák detektálását és osztályozását is.

Az operátorok élvezhetik az NVR-ek új UX2.0-es grafikus interfészének előnyeit, mint a ki/be zoomolás, húzás/elengedés funkciók és idővonalon megjelenített előnézeti kameraképet, és minden eseménybeállítás egyetlen ablakban szerkeszthető.

Az NVR-ek további fő tulajdonságai:
 • Akár 400 Mbps hálózati rögzítési sebesség és akár 32 Mpx rögzítési felbontás;
 • akár 16 SATA HDD fiók, egyenként 10 TB tárkapacitással. RAID-5 és RAID-6 támogatás;
 • duál 4K és 1080p HDMI monitorkimenet;
 • az összes kamera képének egyidejű visszajátszása;
 • dinamikus eseménykezelés, beleértve e-mail küldést, a PTZ preset vezérlést, a hang- és monitoros riasztást;
 • Wisenet deep learning és 8K kamera támogatás;
 • minden Wisenet PTZ, többobjektíves kamera és hőkamera támogatás;
 • ONVIF Profile S megfelelőség.


 • Sávszélesség hatékonyság

  Az NVR-ek WiseStream II videotömörítési technológiával rendelkeznek, ami H.265 tömörítést használva, 75%-os sávszélesség igény csökkentést jelent a H.264 tömörítéshez képest. A NVR támogatja a duál videofolyamos kamerákat, ami tovább csökkenti a sávszélesség igényt.

  Megbízhatóság

  Az NVR-ek támogatják a SATA merevlemezek S.M.A.R.T funkcióját is. Ha detektáltan várható egy HDD meghibásodása, akkor arról riasztást küld. Az NVR-ek támogatják az N+1-es rögzítési feladat átvételt, és az Automatic Recovery Back-upot (ARB, hálózati kimaradás után a kamera felvételei automatikusan áttöltődnek az NVR-re), így a felvételekben nem fordulhatnak elő kimaradások, így a videobizonyítékok nem veszhetnek el.
  Ezentúl az új, PRN-6405DB4 NVR duál kapcsolóüzemű tápegységnek köszönhetően folyamatos képrögzítésre képes, ami fontos a kritikus alkalmazási területek esetén.

  GDPR megfelelőség

  A biztonsági személyzet könyvjelzővel láthatja el a fontos felvételeket felülírás ellen védve. Az NVR egy adott idő után automatikusan törli a könyvjelzővel ellátott felvételeket, hogy megfeleljen a GDPR előírásoknak.

  Könnyű programozhatóság

  Az új NVR-ek telepítéséhez minimális időre van csak szükség , mivel távolról is programozhatóak. Ez mobiltelefonról vagy tabletről is elvégezhető, anélkül, hogy bonyolult P2P hálózati beállításra vagy egyedi QR kódra lenne szükség. Az NVR-ek az intuitív grafikus interfész és a telepítői varázsló segítségével könnyen programozhatóak a végfelhasználók igényei szerint.

  Az új Wisenet P AI NVR típusok:
  PRN-1605B2: 32 csatornás MI NVR. 8 csatornás deep learning analitika. 2 HHD fiók.
  PRN-3205B2: 32 csatornás MI NVR. 16 csatornás deep learning analitika. 2 HHD fiók.
  PRN-3205B4: 32 csatornás MI NVR. 16 csatornás deep learning analitika. 4 HHD fiók.
  PRN-6405B4: 64 csatornás MI NVR. 32 csatornás deep learning analitika. 4 HHD fiók.
  PRN-6405DB4: 64 csatornás MI NVR. 32 csatornás deep learning analitika. Duál kapcsolóüzemű tápegység (SMPS). 4 HHD fiók.

  További információkért, konkrét ajánlatért, kérjük, Wisenet terméktámogató kollégáinkat keresse:
  Tóth István: +36 (30) 791 3335, toth.istvan@modernalarm.hu
  Waldmann Tamás: +36 (30) 791 3336, waldmann.tamas@modernalarm.hu

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Megérkezett az Ajax LightSwitch az Alarm automatikához
  Olvasta már?
  Megérkezett az Ajax LightSwitch az Alarm automatikához