EATON COOPER

Megváltozott név, változatlan minőség!

EATON COOPER
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft.
Gyártó: EATON


A Cooper intelligens központjai és teljes termékpalettája egy akvizíciónak köszönhetően a multinacionális EATON cég gondozásába került. A központok megváltozott névvel, de a megszokott profizmussal és visszamenőleg is teljes kompatibilitással érhetőek el, a POWER Biztonságtechnika teljes támogatásával.



A legsokoldalúbb zászlóshajó, a DF6000-es, 2 vagy 4 hurkos központ, mely az új keresztségben a CF3000 nevet kapta. A központ 2 hurkos kivitelben készül, bővíthető 4 hurkos központtá egy hurokkártya illesztésével.



A CF3000-es központ automatikus címzési funkciójával minimalizálhatjuk a telepítési időt és kiküszöbölhetjük a kézi címzéssel járó hibalehetőségeket.

Amennyiben ennél a hurokszámnál is nagyobb rendszert szeretnénk kialakítani, akkor ezt több központ hálózatba kapcsolásával tehetjük meg.

A magyar nyelvű érintőképernyőn könnyen kezelhető a rendszer mind a felhasználó, mind pedig a telepítő számára. A programozáshoz elengedhetetlen fel és letöltő szoftver ingyenesen elérhető. Az illesztéshez nincs szükségünk speciális kábelre és hardverkulcsra sem.


A korábbi elnevezés szerinti DF6100-as központ (1 vagy 2 hurkos) jelenleg CF1100 vagy CF1200 néven található meg. A CF1100 egy egyhurkos, a CF1200 pedig egy kéthurkos címezhető központ.

Ezek a központok nem bővíthetőek további hurok kártyával. Az EATON / COOPER központok könnyen és szabadon programozhatóak, képességeiket tekintve rendkívül intelligens központok. Olyan speciális riasztási összefüggéseket lehet létrehozni a központok beállításaiban, amelyek akár egy rendkívül összetett riasztási folyamat után fognak csak tűzjelzést adni és nem fognak téves riasztást produkálni.

A központok a hozzájuk kapcsolt érzékelők szennyezettségét %-os érték megjelenítésével, címenként képesek kijelezni – jelentősen megkönnyítve ezáltal a karbantartáskor elvégzendő feladatokat.



A központhoz kapcsolt összes eszköz kétoldali rövidzár védelemmel (izolátorral) rendelkezik. Ha bárhol rövidzárlat keletkezik a rendszerben a rövidzárlat két oldalán található eszközökben lévő izolátor kiszakaszol és a központ mindkét oldalról életképessé teszi a hurkot.

Ezen túlmenően az érzékelők érzékenységét szoftveresen lehet szabályozni. Például a hőérzékelő nem hőmaximum vagy hősebesség érzékelő, hanem amit a helyszín sajátossága megkíván (például, más-más riasztási értékek beállítását teszi lehetővé egy hotel mosodájában, mint a lépcsőházban).


A központ programozása és speciális beállításai lementhetőek (célszerű ½ évente megvalósítani), amelynek eredményeként a központban tárolt értékeknek megfelelően egy meghibásodás esetén (pl.: villámcsapás) az új központ a régi értékekkel szinte azonnal üzembe helyezhető.

Az intelligens rendszereket a sokoldalú felhasználhatóságon és flexibilis bővíthetőségen túl, és a globális, összetett vezérlések mellett a zárt, ezáltal teljes mértékben kompatibilis ökoszisztéma teszi rendkívül stabillá és megbízhatóvá.

Az EATON / COOPER termékek azonban nem csak megbízhatóságukkal és kiváló ár/érték arányukkal hívják fel magukra a figyelmet, hanem funkcionális előnyeikkel is, melyek a konkurens termékek elé helyezik őket.

Erre kiemelkedő példa az EFGVS nevű, egyedülálló, 3D-s menedzsment felület, amelynek segítségével hatalmas kiterjedésű területek felügyelete is könnyen megoldható, és rendkívül gyors reagálást tesz lehetővé.

Az intelligens rendszerek megoldást jelentenek a kis-, közepes- és nagy, akár több telephelyes objektumok védelmére, kiszolgálhatnak akár több ütemben megvalósuló, folyamatosan bővülő projekteket is.


Az EATON / COOPER központokat és kiegészítőket keresse honlapunkon vagy üzleteinkben, nagy méretű rendszerek, projektek megvalósításához keresse műszaki és projekttámogató kollégáinkat!

Felelős személy:
Gyigor Tamás
tamas.gyigor[kukac]powerbizt.hu

Projekt támogatás:
Fehér Enikő és Menyhárt Tamás
eniko.feher[kukac]powerbizt.hu
tamas.menyhart[kukac]powerbizt.hu

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera