Global Fire OWL tűzjelző felügyeleti szoftver


Global Fire OWL tűzjelző felügyeleti szoftver
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: GlobalFire Equipment


Letisztult, modern és könnyedén használható ("plug and play") tűzjelző felügyeleti szoftvert mutatott be a Global Fire Equipment a CHAMELEON hálózatba illeszthető, intelligens vezérléseihez.

A tökéletesen megtervezett grafikus felhasználói felületnek köszönhetően az OWL kezelői könnyűszerrel felügyelhetik a tűzjelző központjaikat, miközben valós idejű adatokat kapnak a tűzjelző rendszer minden egyes összetevőjéről.

Az OWL tökéletes választás minden rendszerméret esetén, legyen az egy kisebb központ, vagy komplex hálózat (64 központig), hiszen intuitív, felhasználóbarát és rendkívül könnyű a beállítása és a kezelése egyaránt.

A végfelhasználók három egyszerű lépésben importálhatják a konfigurációs fájljaikat a központokból az OWL felügyeleti szoftverbe.

1. lépés - exportáljuk a konfigurációs fájlt a tűzjelző központból egy PC-re
2. lépés - importáljuk a konfigurációs fájlt a PC-re feltelepített OWL szoftverbe
3. lépés - egyetlen egyszerű kattintással és némi "drag and drop" folyamattal üzembe helyezzük a rendszert.

Az OWL felügyeleti szoftver teljes mértékben kompatibilis a GFE CHAMELEON Hálózatba illeszthető vezérléseivel, azaz a G-ONE, GEKKO és OCTO+ központokkal. Az OWL szerverre egyszerre több kliens is csatlakozhat bárhonnan, ameddig azonos hálózaton találhatóak. Természetesen alkalmas arra is, hogy a teljes rendszerről biztonsági mentést készítsünk (a szerver meghibásodásának kivédésére), illetve a felhasználói konfigurációs fájl is helyreállítható.

Az OWL grafikus felhasználói felülete a mai kor elvárásainak megfelelően minden nehézség nélkül, szinte játszva kezelhető, mindeközben pedig biztosítja számunkra az összes riasztási eseményt, státuszt és információt a rendszer összes eszközéről. Az architektúra megfigyelését olyan funkciók varázsolják egyszerűvé és logikussá, mint a szintekre bontott térképek, képek és ikonok, így a felhasználó valós időben láthatja a riasztásokat vagy eszközhibákat, melyekre azonnal válaszolhat.

Minden központot meg tudunk jeleníteni a képernyőn, az olyan alapvető parancsok pedig, mint a "hangjelzők bekapcsolása", "hangjelzők elnémítása", vagy "rendszer újraindítás" a program főmenüjéből gyorsan indíthatóak. A felhasználók a vezérlőgombok segítségével be- és kikapcsolhatják az eszközöket, az eszközökből kinyerhető analóg értékek is könnyen megtekinthetők.

Az OWL minden egyes riasztást, eseményt, hibát, felhasználói hozzáférést és interakciót naplóz, ezáltal biztosítja a rendszer teljes átláthatóságát. Esemény esetén az eszköz pontos helyének megfelelő épület és ikon felvillanása segít a lokáció pontos meghatározásában. A naplófájl természetesen exportálható, ezzel pld. egy tűzesetet követően könnyedén rekonstruálható, hogy mi történt, de a tűzjelző rendszer tesztelése esetén is pontos mérési eredményeket biztosít. A szoftverben két felhasználói szint is beállítható: adminisztrátor és kezelő. Legfeljebb négy adminisztrátor lehet, akik teljes hozzáféréssel rendelkeznek a rendszer felett, lehetőségük van a rendszer elemeinek konfigurálására, megváltoztatására. A kezelők számára a programozás jelszó megadását igényli. Korlátlan számú kezelő jogosultsági szintű felhasználó adható hozzá a platformhoz, akik email, vagy sms értesítéseket is fogadhatnak igény szerint.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC kapumozgatók
Olvasta már?
FAAC kapumozgatók