Roger RACS 5 - Satel Integra beléptetőrendszer és riasztórendszer integráció

Roger MC16-PAC-1-KIT

Roger RACS 5 - Satel Integra beléptetőrendszer és riasztórendszer integráció
Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Roger sp.zo.o.sp.k.


A RACS 5 (Roger Access Control System) rendszer egy olyan csoport, mely hardveres és szoftveres eszközöket is magába foglal. A rendszer könnyen méretezhető, bármilyen telepítésnél használható, egyetlen ajtó vezérlésétől kezdve, egészen a legnagyobb irodaházakig, szállodákig, vagy stadionokig.

A rendszer vezérlésért az MC16-os panel felel. A fő feladata a fizikai beléptetés szabályozása, melybe beletartozhatnak a liftek is, emellett lehetőség van kimentek, eszközök, vagy rendszerek automatikus vezérlésére. A rendszer megfelelő működésének ellenőrzése és a megfigyelés érdekében valós időben nyomon követhető a rendszer pillanatnyi állapota, a rendszeresemények naplózása lehetővé teszi az események visszafelé történő ellenőrzését. Megfelelő rendszerkialakítással a dolgozók munkaidejének nyilvántartására is lehetőséget biztosít.

A RACS 5 rendszer lehetőséget biztosít a szoftveres integrációra a Satel Integra riasztórendszerek központjaival. Ez az integráció egy úgynevezett virtuális vezérlőn keresztül valósul meg, amely a beléptetőrendszer szerverén fut és a Satel ETHM-1 interfészén keresztül kommunikál az Integra riasztóközponttal. Az integráció lehetővé teszi a riasztási zónák élesítését és hatástalanítását a beléptetőrendszer olvasóin keresztül, valamint azok állapotát megjeleníti az olvasók LED kijelzőin és kimenetein. A zónák élesítése, hatástalanítása történhet azonosítás útján (akár proximity kártyával vagy PIN kóddal, esetleg biometrikusan), funkciógombokkal, nyomógombokkal, melyek az olvasó bementeire vannak csatlakoztatva, vagy távolról a rendszert vezérlő szoftverből. A riasztórendszerben bekövetkezett események a beléptetőrendszer szoftverében is folyamatosan megjelennek és az adatbázisban és az eseménynaplóban rögzítésre kerülnek.

A riasztórendszerben bekövetkezett eseményekre válaszul a beléptetőrendszer előre meghatározott műveleteket indíthat el. A behatolásjelző rendszerhez tartozó vezérlési jogosultságokat, ahogy a többi jogosultság típusokat is, a RACS 5 rendszerben határozhatjuk meg. A behatolásjelző rendszer vezérlése a beléptetőrendszer szintjéről nem hátráltatja, hanem bővíti a riasztási zónák vezérlésének lehetőségeit. A RACS 5 rendszer egyszerre akár több Integra központtal is képes működni.

Jellemzők:
 • Az események regisztrálása a beléptetőrendszer adatbázisába
 • Az események nyomon követesé a beléptetőrendszer kezelő szoftverének vezérlőpultjáról
 • Lehetőség a riasztórendszer eseményeire adott szoftveres és hardveres válaszok meghatározására
 • A behatolásjelző központ riasztási zónáinak vezérlése a beléptető terminálok és a beléptetőrendszer      szoftverének szintjéről
 • A riasztási zónák állapotának visszajelzése a beléptető terminálokon és a kimeneteken
 • A riasztási zónák vezérlési funkcióinak jogosultságainak meghatározása
 • Működés több központtal egy beléptető rendszeren belül

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 515-3500
  Email: info@securifocus.com
  TP-Link VIGI
  Olvasta már?
  TP-Link VIGI