TandemVu PTZ kamerák a Hikvision kínálatában


TandemVu PTZ kamerák a Hikvision kínálatában
Cső és PTZ kamera „kombó” családdal rukkolt elő a Hikvision. A megoldás lényege, hogy egy fix és egy PTZ kamera kerül egyetlen egységbe biztosítva mindkét típus maximális erényeit úgy, hogy mindössze egyetlen terméket kell telepíteni.

Röviden összegezve, a TandemVu úgy biztosít nagylátószögű áttekintő képet, hogy közben a megfigyelt terület meghatározott pontjaira zoomolva részletes információt szerezhetünk a minket érdeklő részletekről. A Tandem Vu család SF8C sorozata 2 fix képalkotó segítségével 180°átekkintőképet ad a megfigyelt területről, míg a PTZ egység 42x-es optikai zoom optikával ellátott kamerája biztosítja a részletek „kiemelését”. Az SF8C megkapta a gyártó ColorVu technológiáját, valamint mesterséges intelligencia (MI) alapú analitikai képességekkel rendelkezik. Az SE7FC család 1 fix képalkotóval rendelkezik, melyek egy 32X-es PTZ modul egészít ki. A „kisebb” testvér is megkapta ColorVu-t, valamint a Hikvision AcuSense technológiáját.

Forrás: Hikvision

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában
Olvasta már?
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában