Facelift egy szoftveren? Hogyne! Itt a megújult GV ASManager


Facelift egy szoftveren? Hogyne! Itt a megújult GV ASManager
A Geovision ASManager egy Web-es és Windows alapú kezelő szoftver GeoVision beléptetőkhöz, 255 GV AS vezérlő egyidejű kezelésére, akár 40.000 kártya nyilvántartására, GV IP kamera kompatibilitással. 10.000 csoport nyilvántartására képes, 100 vezérlő kezeléséig.

Egyik nagy előnye, hogy 4 kezelőig teljesen ingyenesen használható. GV IP kamerakép integrálását is lehetővé teszi a beléptetési pontokhoz, továbbá a riasztási események logolása, kezelése is könnyedén lehetséges a szoftverben. Más gyártók rendszereibe való integrálását megkönnyíti, hogy Microsoft Access, Excel és SQL adatbázis kezelésre is képes.

Mint ahogy minden szoftver, nem lehet ez alól kivétel az ASManager sem, így ez is átesett egy ráncfelvarráson. Több új funkció mellett a Geovision gyártó idén a felhasználói élmény fokozására is nagyobb hangsúlyt fektetett, eredményképpen pedig egy megújult 6.0-ás felülettel indították az év elejét.

Fontosabb újítások:
  • Felhasználói élmény fokozása - Megújult külső, könnyebb és gyorsabb kezelhetőség
  • Kihasználtság limit megadása - Az új funkció lényege, hogy egy helyiséghez megadható az ott tartózkodó      személyek maximális száma, ha ezt a határszámot átlépjük, akkor az adott helyiségbe már nem mehet be      több ember, függetlenül attól, hogy a kártyája érvényes lenne.
  • Utolsó hozzáférési idő visszakeresése - A funkció segítségével megkereshető az utolsó belépési esemény      kártya, jármű és felhasználó esetén is.
  • Jármű/kártya automatikus inaktivitás beállítása - A funkció segítségével automatikusan inaktívvá tehetőek      kártyák és/vagy rendszámok, ha az előre konfigurált időn belül nem került sor felismerésre vagy kártya      használatra. Inaktivitás esetén a kártya vagy rendszám az adatbázisban marad, csak inaktív állapotban lesz,      ami azt jelenti, hogy a rendszer megtagadja a belépést a kártya vagy rendszám használata során.

    Az ASManager legújabb verziója (v6.0.0 ) a képre kattintva letölthető



    Kérdések és árajánlat esetén, keressék bizalommal a GVHungária kollégáit a +36 1 205 35 27-es telefonszámon vagy az info@gvhungaria.hu e-mail címen!
  • Tagek: beléptető

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve
    Olvasta már?
    QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve