Ismét bevásárol a Motorola


Ismét bevásárol a Motorola
Az elmúlt években aktív akvizíciós tevékenységet folytató, mára (többek között) az Avigilon, Pelco és IndigoVision márkákat és videobiztonságtechnikai portfoliójába illesztő Motorola Solutions bejelentette, hogy felvásárolja a londoni székhelyű, felhőalapú CCTV hardver és szoftverfejlesztő AVA Securityt.

A Motorola megállapítása szerint, az AVA által fejlesztett skálázható, rugalmas és egyben magasbiztonsági szintet megvalósító, egyszerűen kezelhető megoldások valósidejű analitikai megoldásaival kiváló támogatást nyújtanak a vállalkozások üzleti folyamatainak fejlesztéséhez, biztonságuk fokozásához úgy, hogy közben biztonsági infrastruktúrájuk „fizikai lábnyomát” nem növelik. Az felvásárló illetékesének elmondása szerint, az AVA portfoliója kiválóan illeszkedik a Motorola Solutions stratégiai irányvonalába, melynek fókuszában a felhőalapú megoldások kiemelt szerepet töltenek be.

Forrás: Motorola Solutions
Tagek: CCTV

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Milestone XProtect 2023 R3 Video Management System
Olvasta már?
Milestone XProtect 2023 R3 Video Management System