Dahua PoE 2.0 Switchek

Higher, longer, smarter

Dahua PoE 2.0 Switchek
A Dahua PoE 2.0 switchek stabil, folyamatos videoátvitelt, nagyobb távolságra történő adatátvitelt és magasabb teljesítményen való működést kínálnak.




PoE Watchdog (PD Alive): A hét minden napján, 24 órában képes a használatban levő eszköz (PD) állapotának valós idejű megfigyelésére. Ha bármely eszköz meghibásodik, a switch automatikusan észleli a problémát és újraindítja az eszközt. Ezzel a funkcióval a felhasználó időt takaríthat meg és elkerülheti az IP kamera manuális újraindításához kapcsolódó feladatokat.

BT 90W (Vörös Port): A Dahua PoE switchek megfelelnek a legújabb nemzetközi szabványnak, IEEE 802.3bt és 90W PoE kimenetet tudnak biztosítani. Emellett, már a nagy teljesítményigényű eszközeink is képesek a vörös PoE porttal való megfelelő működésre.

Nagy távolságú PoE: A 100 méteres korlátot átlépve a Dahua PoE switch sorozat 250 méteres távolságon is képes az adatátvitelre. Nemcsak sokféle kihívást jelentő helyzethez tud alkalmazkodni, de rendkívül költséghatékony telepítési megoldást kínál.

Intelligent PoE: A Dahua PoE switchek portjai prioritás szerint különböznek egymástól. Ha az energiaellátás nincs összhangban az energiaigénnyel, akkor a switchek azonnal kijavítják a problémát, garantálva a kulcsfontosságú eszközök stabil működését.

További előnyök: Folyamatos videoátvitel mellett a Dahua PoE switchek akár -40°C és +75°C között is kiválóan működnek, 6 KV villámvédelemmel ellátva.


Termékeinket megtalálja hivatalos Dahua partnereinknél, és disztribútorainknál – köztük a Cédrus Számítástechnikai Kft. kínálatában is.
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani