Mi a közös a TELL-ben és egy velociraptorban?


Mi a közös a TELL-ben és egy velociraptorban?
A TELL cégcsoport a hazai és nemzetközi biztonságtechnikai piac meghatározó szereplője. A távfelügyelet, ellenőrzés, vezérlés, kapuautomatizálás és járműkövetés területén kínálunk innovatív termékeket és szolgáltatásokat. Jelenleg négy magyarországi és egy romániai vállalattal, valamint több mint 100 dolgozóval büszkélkedhetünk.

Termékeink már több mint 40 országban vannak jelen, melyek állami, magán- és a vállalati szférában egyaránt megtalálhatóak, kínálatunk pedig kiterjed a távfelügyeleti szolgáltatás ellátásához szükséges összes rendszerre.

A TELL minőséget olyan piaci szereplők választották, mint a Magyar Posta, Katasztrófavédelem, HELL Energy, Magyar Államkincstár, British American Tobacco, Audi Hungária Zrt. és számos további sikeres vállalkozás. Az általuk használt technológia az Ön számára is elérhető lehet!

A cég rengeteg újdonsággal készült az idei évre, hiszen ha fejlesztésről van szó, a TELL-nél nem ismerünk lehetetlent. Az idei évben induló új termékcsaládunk első tagja az OPEN.ioting kapuvezérlő, amely nemcsak kapuját, de akár egy velociraptort is képes irányítani. Állításunkat szeretnénk élőben is bizonyítani, így standunknál találkozhat egy általunk tervezett és építtetett velociraptorral, melyet TELL eszközzel irányíthat! Tapasztalja meg az eddig csak filmekben látott technológiát és vigye haza a saját otthonába is! Az eszköz szoftver nélkül, egyszerűen telepíthető, segítségével folyamatosan felügyelete alatt tarthatja kapujának nyitott/zárt állapotát és egy mozdulattal változtathat azon mobilalkalmazás vagy akár Apple okosóra segítségével.

Innovatív megoldásainkat ügyfeleink számos felhasználási területen élvezhetik, legyen szó akár távfelügyeletről, biztonságtechnikáról, épületgépészetről, klímatechnikáról / hűtés- és fűtésvezérlésről vagy mezőgazdasági szféráról, melyhez a központi szerver szolgáltatásunkat, és/vagy a távfelügyeleti szoftverünket is igénybe vehetik akár bérleti, műszakilag támogatott konstrukcióban. Felügyelje eszközeit egy felületen és ne törődjön az infrastruktúra karbantartásából fakadó járulékos költségekkel, hiszen korszerű, felhőalapú szolgáltatást nyújtunk, melyet a TELL üzemeltet annak minden költségével.

Rendszereink távfelügyelete mobilalkalmazáson keresztül is elérhető, valamint annak segítségével lehetőség van a távoli vezérlésre és az értesítések fogadására.

Számos termékünk elérhető 4G és WiFi, valamint prémium funkciókkal kiegészített PRO változatban, így garantáltan megtalálja az Önnek megfelelő eszközt. A TELL számára a kis megbízások ugyanolyan fontosak, akár a nagy projektek. Cégünk minden ügyfelének kimagasló műszaki támogatást nyújt, egyedülálló módon, akár 7/24 órában is.

Látogasson el YouTube. és podcast csatornánkra, ahol számos érdekes tartalommal készülünk, nem csak a biztonságtechnika világából! Csatlakozzon a "TELL Megoldások” Facebook szakmai csoportunkhoz , ahol kollégáinkhoz vagy akár a csoport tagjaihoz is intézhet kérdéseket és megoszthatja szakmai tapasztalatait biztonságtechnikai szakemberekkel!

Kérdése van?
  • Termékrendeléssel és regisztrációval kapcsolatos kérdését felteheti munkanapokon 8:00-17:00 óra között a      termekrendeles@tell.hu e-mail címen vagy az 52/530-130, illetve a 30/841-6880-as telefonszámon.
  • Technikai jellegű kérdés esetén kérjük hívja a +36 1 533 31 20 számot.
  • Kereskedelmi jellegű kérdés esetén keresse Nagy Zsolt projektmenedzsert a 30/605-3354-es telefonszámon      vagy a nagy.zsolt@tell.hu e-mail címen.

    MINŐSÉG | FEJLESZTÉS | MAGAS SZINTŰ TECHNIKAI TÁMOGATÁS | MEGBÍZHATÓSÁG | INNOVÁCIÓ

    www.tell.hu

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző
    Olvasta már?
    Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző