Dahua társasházi kaputelefonok


Dahua társasházi kaputelefonok
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: DAHUA Technology


A Zhejiang Dahua Technology Co., Ltd. a világ vezető videó-központú intelligens IoT megoldások és technológiák szolgáltatója. A műszaki innovációkra alapozva a Dahua Technology végponttól végpontig terjedő biztonsági megoldásokat, rendszereket és szolgáltatásokat kínál, hogy értéket teremtsen a városüzemeltetés, a vállalatirányítás és az egyéni fogyasztók számára.

Most tekintsük át a Dahua kaputelefon rendszereit. A Dahua kültéri kaputelefon egységei szinte minden esetben képesek közvetlenül mobil applikációs elérésre. A beltéri egységet egyes esetekben el is lehet hagyni. Az eszközök egymás között UTP kábelen keresztül kommunikálnak.

A Dahua Video Intercom termékcsaládja megkönnyíti a kommunikációt a látogatók, a lakástulajdonosok és az ingatlankezelő központok között. A kaputelefon termékek sokoldalú IP, Wi-Fi, 2 huzalos és analóg alapú megoldásokban állnak rendelkezésre házak, kis lakások és nagy lakások számára. A CCTV és a riasztó integrációja több intelligenciát és biztonságot kínál.

A kezelőszoftver PC-s kliens és mobilalkalmazás formájában is elérhető. Így a biztonsági őrök vagy portások kényelmesen kezelhetnek egy egész lakóközösséget a PC klienssel, míg a lakók bárhonnan nyithatják az ajtókat az intuitív mobilalkalmazás segítségével.

A Dahua segélyhívó terminál egyesíti a CCTV felügyeletet az információs kijelző- és kezelőeszközökkel, hogy lehetővé tegye a kényelmes vészhelyzeti kezelést. Különböző terméktípusok állnak rendelkezésre a különböző telepítési igények kielégítésére. A nyílt és szabványos SIP protokoll megkönnyíti a 3. fél integrációját.

Nézzük át részletesebben a legelterjedtebb kaputelefon megoldásokat a Dahuától


Wi-Fi Villa Kit

Ez a készlet, Dahua KTW01 szett, egy kültéri egységet, egy 7 hüvelykes nagy felbontású beltéri monitort, tápegységet és minden kapcsolódó tartozékot tartalmaz. Az egész rendszer Wi-Fi-kompatibilis, a készülékeknek csak tápellátásra van szükségük, így a vezetékezéssel járó gondok megszűnnek. Ideális megoldás lehet a családiházakban vagy kisebb társasházakban élők számára.

7 hüvelykes androidos beltéri monitorAz egyszerű és gyönyörű kialakítású, 7 hüvelykes Android VTH beltéri monitor fekete és fehér színben is kapható. A készülék felhasználói felülete ötvözi a hagyományos Android és az intelligens otthon stílusát, lehetővé téve a zökkenőmentes működést.Az Android V8.1 termék támogatja az egyes felhasználók külön kezelését, ami biztonságosabb a felhasználói adatvédelem szempontjából. A készülékek a vezetékes kapcsolat mellett a Wi-Fi kapcsolatot is támogatják.

PoE Kit


Ez a rendkívül költséghatékony PoE Kit, a KTP02 tartalmaz egy esővédő kerettel ellátott kültéri egységet, egy 7 hüvelykes, nagy felbontású beltéri képernyőt, valamint egy PoE switch-et. A mellékelt 8 GB-os SD memóriakártya támogatja a felvételek illetve fényképek tárolását is. Mind az ajtóállomás, mind a beltéri monitor támogatja a PoE tápellátást, így nincs szükség további hálózati adapterekre.

A legújabb konfigurációs szoftver lehetővé teszi az egyszerű és kényelmes telepítést. A felhasználók önállóan, mindössze 2-3 perc alatt elvégezhetik a teljes telepítési folyamatot.
Tagek:

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Kibővült a RIEL Logisztikai Központja
Olvasta már?
Kibővült a RIEL Logisztikai Központja