AX PRO Hibrid behatolásvédelem


AX PRO Hibrid behatolásvédelem
A Hikvision az elmúlt években igen nagy hangsúlyt fektetett egy minőségi, vezeték nélküli riasztó rendszer kialakítására, melynek eredményeként sikeresen mutattuk be az AX PRO riasztó rendszerünket.

A rendszer kifejezetten vezeték nélküli használatra tervezett, otthoni és kisebb vállalati környezetbe terveztük. És itt meg is állnék egy pillanatra.

Ez volt a múlt, egészen 2022 év elejéig, ugyanis megérkezett termékportfóliónkba az AX PRO vezeték nélküli riasztójának első hibrid szériája, mely első körben egy vezetékes zóna bővítő segítségével válik képessé vezetékes perifériák fogadására, így válik a rendszerünk hibriddé.

Maga a zónabővítő képessé teszi az általunk ismert AX-PRO riasztó panelt a vezetékes perifériák fogadására, maximum 16 vezetékes bemenet-el és 2 kimenettel rendelkezik, szünetmentesíthető klasszikus 7Ah-s akkumulátorral és teljes mértékig konfigurálható az ismert AX-PRO központokon keresztül.

Amennyiben a terméket kompakt változatban, már zónabővítővel egyben szeretnénk megvárásolni, arra is van lehetőség, és ebben az estben beszélünk egy hibrid rendszer megvásárlásáról. Mint az előző termék képén is látható, a zónabővítőnk egy klasszikus, nagy méretű dobozbaban let elhelyezve, azért, hogy a klasszikus 7Ah-s akkumulátornak legyen helye a termékben. Ugyanebben a nagy dobozban van lehetőségünk megvásárolni magát az AX PRO központot is, önmagában, 7Ah-s akkumulátor fogadására képesen, és ugyanebben a dobozban, vezetéknélküli központal és a zónabővítővel egybe nszerelve, szintén 7Ah-s akkumulátor fogadására képes állapőotban tudjuk megvásárolni a hibrid AX-PRO központot is. Szemléltetés az alábbi képen.:



Tehát az AXPRO M2-es központ, egy klasszikus 96 zónás vezetéknélküli központ, 7Ah-s akkumulátor fogadására képes tokozásban, ugyanaz a központ, mint az AX PRO L, csak a burkolat más.
Az AX PRO M2H-s központ pedig, ugyanaz, mint az M2-es központ, annyi különbséggel, hogy a dobozban már a vezetékes zóna bővítő is bele kerül, ezzel támogatva a vezetékes interfészek csatlakoztathatóságát és ezzel a lehetőséggel válik az AX PRO hibrid eszközzé.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve
Olvasta már?
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve