Hikvison IP alapú videós kaputelefon


Hikvison IP alapú videós kaputelefon
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


A Hikvison IP alapú videós kaputelefon társasházi rendszerei megannyi szolgáltatásokat nyújtanak, beleértve, hogy a különböző modulokkal és készülékekkel az azonosítás módját számos módon megvalósíthatjuk, kombinálhatjuk. Mivel az IP-hálózatokkal nagyobb adatmennyiséget továbbíthatunk kiváló minőségben, így elérhetővé válnak a biometrikus azonosítási lehetőségek is.

Az IP-sorozatú termékek büszkélkedhetnek a CCTV rendszerintegrációs képességekkel, valamint további funkciókkal, például mobilalkalmazás lehetőségével a végtelen szabadságot kínálva.A Hikvison Pro szériás társasházi megoldása akár 500 beltéri állomást is támogat, ez a korlát 10.000 darabra növelhető egy mesterkészülék használatával, amely alkalmassá teszi nagy rendszerek kivitelezését is. Számos integrációs lehetőséget biztosit a rendszer, amellyel nagy rugalmassággal engedi, hogy az az igényekhez legjobban alkalmazkodó rendszert állítsuk össze. Ez azt is jelentheti, hogy integrálhatjuk liftvezérléssel, ujjlenyomat olvasással, arcfelismeréssel és további kényelmi funkciókkal, mint pl. a mobilapplikáció használata.A Hikvision modern arcfelismerő termináljai képesek kapcsolódni a Pro szériás beltéri egységeihez.. Ezeket a terminálokat akár kültéren is el lehet helyezni, ezzel a módszerrel akár a már meglévő kaputelefon kültéri egységet is helyettesíteni lehet. Az eszközöket a 4,3 colos kijelzőtől DS-K1T341AM-S(O-STD), egészen a 8 colos kijelzőig DS-K1T680DF-E1 el lehet érni. A Hikvision Mini Moe szériájában helyett kapott két darab 2 megapixeles kamera, ami lehetővé teszi a háromdimenziós arc azonosítást. A biometrikus azonosításnak köszönhetően a regisztrált felhasználók érintésmentesen tudnak áthaladni. A vendégeknek innovatív érintőképernyőn keresztül van lehetőségük becsengetni.

Az integráció arra is lehetőséget ad, hogy a népszerű Android operációs rendszer a beltéri egységünk alapját is szolgálja, így lehetőség nyílik, hogy a beltéri egységünkön egyéb applikációinkat is használjuk pl. a vagyonvédelmi vagy lakásautomatizálási rendszerünk felülete. Ehhez a DS-DS-KH9510-WTE1 terméket kell illeszteni a kínálatból.

A Hikvision IP videós kaputelefon megoldása az egyik legjobb választás az épületek kaputelefon- és biztonsági rendszeréhez. Tudjon meg többet weboldalunkon: www.powerbizt.hu
Tagek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Smiths Detection SDX 10060 XDi csomagröntgen – a csomagok atomokra szedve
Olvasta már?
Smiths Detection SDX 10060 XDi csomagröntgen – a csomagok atomokra szedve