Nagyméretű objektumok védelme, ultra hosszú fókusztávolságú objektívvel és kiváló képminőséggel


Nagyméretű objektumok védelme, ultra hosszú fókusztávolságú objektívvel és kiváló képminőséggel
A Hikvision 25-ös optikai zoommal ellátott IP csőkamerával bővíti a DeepinView kamerasorozatot.

A Hikvision nemrég bejelentette, hogy új taggal bővíti a mesterséges intelligencia-alapú, DeepinView IP kamerasorozatát, egy 4 MPx-es, varifokális csőkamerával (iDS-2CD7A45G0-IZ(H)S(Y)).

Ez az első DeepinView kamera, amelyik 25-szörös optikai zoommal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy nagy területeket a korábbinál költséghatékonyabban figyeljünk meg. A kamera ideális nagy közlekedési központok megfigyeléséhez, mint amilyenek a repülőterek, vasútállomások, autópályák, stadionok. Ipari létesítmények megfigyelésére is kitűnő választás, gyárak, iparcsarnokok, üzemek, kémiai üzemek stb számára.

"A végfelhasználókkal beszélgetve arra jöttünk rá, hogy vannak olyan helyek, amelyek biztonsági szempontból kiemelten fontosak, de nincsenek megfelelő körülmények a kamerák telepítésére. Nyílt területeken mindig ez a helyzet, mint a repülőtereken, kikötőkben, vagy akár a nehéziparban, például az acélgyártásban, mivel a tápellátást és a hálózatot nem lehet az objektum minden sarkába eljuttatni”- mondta Rogers Gan, a Hikvision IP kameráinak termékmenedzsere – „Egy kamera, ami messzebbről is képes megfigyelni, megoldhatja ezt a problémát, még nagy távolságok esetében is.”

Miért jelent nagy különbséget a 25-szörös optikai zoom?
A 4,7 -118 mm fókusztávolsággal és 25x optikai zoommal rendelkező objektív segítségével, a kamera nagy távolságról is képes éles képet biztosítani a célpontokról.

Ez számos előnnyel jár:

  • Csökken a telepítési és karbantartási költség
  • Egy kamera nagy területeket tud megfigyelni, amihez másképpen több kamerára lenne szükség. Ez csökkenti a jövőbeli költséget is, mivel a végfelhasználónak csak egy kamera karbantartásának költségét kell kifizetnie.

  • Növekszik az objektum védelme és a dolgozók biztonsága
  • Az acélművekben és fémkohókban rendkívül magas hőmérsékletek fordulnak elő. Ez azt jelenti, hogy megfelelő távolságba kell telepíteni a kamerákat. Egy 25-szörös zoommal rendelkező HD kamera, jó minőségű képet biztosít egy távolabbi, de biztonságos helyszínről is.

  • Megnövelt biztonság és pontosabb azonosítás
  • A 4 MPx-es felbontás, az ultra hosszú fókusztávolságú objektívvel párosítva, részletdús képet biztosít. Deep learning algoritmus segítségével a kamera a legfejlettebb biztonsági igényeknek is megfelel, beleértve a kerületvédelmet, arcok, emberek és járművel felismerését.

    Megbízható kültéri működés mostoha időjárási körülmények között is A beépített ablakhűtés védi a kamera objektívjét a hótól és jégtől, extrém hideg hőmérsékleti körülmények között. Az ablakhűtés megakadályozza az objektív bepárásodását, hirtelen hőmérsékletváltozáskor, ezáltal a felhasználó mindig kristálytiszta képet kap mostoha körülmények között is. Ez különösen hasznos kültéren, repülőterek, kikötők, erdők és más helyszínek esetén.

    A nagy terület megfigyeléséhez a kamerát magasra kell telepíteni. Ebben az esetben az erős szél vagy a járműforgalom okozta rázkódás, elmosódott képet eredményezhet. A Hikvision DeepinView kamera Gyro Image Stabilization (GIS) giroszkópos képstabilizációs technológiája csökkenti a vibráció hatását így a kamera folyamatosan éles képet biztosít.

    A beépített, nagy távolságú, infravörös megvilágítás segítségével a kamera, kiemelkedően távolról, akár 200 méterről is képes éjszaka célpontokat detektálni.

    További információkért, konkrét ajánlatért kérjük, a Modern Alarm Kft., Hikvision terméktámogató kollégáit keresse:
    Tóth István: +36 30 791-3335, toth.istvan@modernalarm.hu
    Waldmann Tamás: +36 30 791-3336, waldmann.tamas@modernalarm.hu

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
    Olvasta már?
    Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?