A Videosec - magyar CCTV márka

24 éve a hazai biztonságtechnikai piacon

A Videosec - magyar CCTV márka
Két hosszú év után ismét megszervezésre kerül a biztonságtechnikai szakma legnagyobb és legfontosabb magyarországi kiállítása, a SecuriForum 2022. A kimaradt 2 év miatt sok újdonságot láthatunk, hiszen a technológiák a globális COVID 19 járvány alatt is sokat fejlődtek.

A videotechnika biztonságtechnikai területe nagy változásokon esett át. A chiphiányok minden gyártót a teljes termékpalettája megújítására kényszerítettek. A Videosec IP CCTV termékpalettája is szintet lépett. Termékkatalógusunk, ami elérhető nyomtatott és elektronikus formában is, bemutatja a teljes megújult kínálatunkat.

Standunkon a Videosec IQ kameracsalád képességeinek bemutatására helyezzük a fő hangsúlyt. A Videosec IQ termékcsaládjába kamerák és rögzítők is tartoznak. A belépő szintű IQ analitikás kamerák Starlight képminőséget és emberalakra / járműre történő riasztást kínálnak. A teljes értékű IQ analitikával rendelkező kamerák 5MP és 8MP felbontáson, Starlight fényérzékenységgel, objektumtípusonkénti szűrést, audió és riasztási ki/bemenetet is kínálnak, ide tartoznak a PTZ és rendszámfelismerő kamerák is. Az NVR kínálat minden tagja kezel VCA analitikai riasztásokat, a felsőbb kategóriában objektumtípusonként szűrt keresésre, élőnézeti riasztás-listára, rendszámok kezelésére és arckép-alapú analitikákra is lehetőség van.

Az OKOS OTTHON ma már nem csak a forrasztópákával mászkáló, bitekben és bájtokban beszélő emberek sajátja, hanem bárki számára elérhető. Okos otthon megoldásokkal sokszor olyan feladatokat tudunk megoldani, amire a hagyományos eszközök nem voltak képesek, vagy csak aránytalanul drágán.
A Videosec okos otthon termékei, különös tekintettel az innovatív kinetikus kapcsolók és relémoduljaik alkalmazhatóságára, szintén bemutatásra kerülnek standunkon.

A Videosec kínálatában elérhető kinetikus kapcsolók vezeték nélküli távkapcsolást tesznek lehetővé, elemek, akkumulátorok és karbantartási igény nélkül, vízálló kivitelben. A gombnyomás kinetikus energiája táplálja a villanykapcsolók új generációját. A legelterjedtebb kapcsolótípusok a 101 és a két áramkörös csillárkapcsoló, a 105. Ezek kiváltására a KS2-154, a KS2-254 és a három nyomógombos KS2-354 alkalmazhatóak. A négy és hat nyomógombos kapcsolókkal összetettebb rendszerek centralizált vezérlését is megvalósíthatjuk.
Kulcstartóra fűzhető, hordozható kivitelben egy- és négygombos távirányítót választhatunk. A kapcsolók 433MHz-en küldenek rádiójelet a relémodulok felé, az ehhez szükséges energiát a gombnyomás kinetikus energiájából nyerik. A falra helyezendő kapcsolók számát és pozícióját nem kell előre meghatározni, bármikor, utólag is hozzátaníthatunk kapcsolókat a rendszerhez. Nem jelent akadályt sem a fára, fémre, vagy akár üvegfelületre történő telepítés, ahogy a kültéri, vizes környezetben történő telepítés sem, mert a kapcsolók IP67 védettségűek. A relémodulok felsorolása rövid, képességeik viszont annál hosszabb listára kívánkoznak.

Mindegyik fajta kapcsolómodul távvezérelhető mobilapplikációból, és automatizációk bemeneti és kimeneti parancsát is képezhetik. A modulok egyaránt elérhetőek WiFi és ZigBee csatlakozással is. DIN sínre szerelhető kialakítás mellett a kötődobozban, mechanikus kapcsoló mögé telepíthető megoldásokat is bemutatjuk.

Standunk közepén egy 4K felbontású VIDEÓFAL edukatív és reklámanyagokat fog megjeleníteni. Ez a legegyszerűbb módja az új, magas minőségű 24/7 üzemelésű videófal-kínálatunk bemutatásának.

Standunk WORKSHOP részén több más eszköz mellett egy interaktív okostábla képességeit is bemutatjuk.

Szeretettel várja minden jelenlegi és leendő partnerét az I3 standon a Videosec csapata.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
Olvasta már?
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?