Kisméretű, kompakt MI IP CCTV kamera az Axis kínálatában


Kisméretű, kompakt MI IP CCTV kamera az Axis kínálatában
Az Axis Communications két mélytanulás alapú analitikai képességekkel rendelkező, kisméretű kültéri IP CCTV kamerával bővíti kínálatát.

A kedvezőárúként jellemzett új termék analitikai képességei felölelik az emberalak és járművek detektálásának és osztályozásának képességeit. A 1440p / 4 MP felbontást biztosító, 129°-os látószögű AXIS M2036-LE, valamint a HDTV 1080p képminőséget nyújtó (3 és 8mm-es optikákkal elérhető) AXIS M2035-LE -30 °C és +50 °C környezeti hőmérsékleti körülmények között is maximálisan ellátják feladataikat. Az IK08, IP66/67 és NEMA4X védettségű új kamerák képesek helytállni szélsőségesebb időjárási és környezeti körülmények (sós permet, por/homok fúvás, jegesedés, nagynyomású víz stb.) között is. Mindkét új kamera rendelkezik integrált IR sugárzóval, valamint a gyártó Zipstream technológiájával. Az Axis információi szerint, az AXIS M2036-LE és az AXIS M2035-LE 2022 áprilisában válik elérhetővé a gyártó viszonteladói hálózatán keresztül.

Forrás: Axis Communications

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései
Olvasta már?
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései