ASCloudManager.com – automatizálás, szabadság, kényelem


ASCloudManager.com – automatizálás, szabadság, kényelem
A felhő mindenkinél mást jelent, lehet ez a távoli vezérlés, a felhasználók kezelése vagy akadnak olyan felületek is, ahol a távprogramozáson van a hangsúly. Egy felület, ami online és hozzátesz egy termékhez, aminek köszönhetően szabadabbnak érezzük magunkat, több funkciót érünk el és kényelmesebb az eszközök használata. Böngészőnkkel könnyen megnyithatjuk vagy dedikált alkalmazással is használhatjuk.

Amikor a CloudManagert megálmodtuk, egy olyan felhőt képzeltünk el, ahol statisztika, eseménynapló, modul állapot lekérdezés, értesítések vagy akár egy virtuális távfelügyelet is helyet kaphat. Egy olyan felület, amely lehetőséget biztosít számunkra, szakembereknek minden fontos információhoz, amivel egy helyen láthatjuk és szükség szerint egy helyen módosíthatjuk azokat. A felhőben eszközeinket gyorsan és könnyen elérhetjük, vezérelhetjük, weben és applikációban egyaránt.

Hogyan kerülnek fel az eszközök a felhőbe?
A Cloud Manager applikációval vagy a www.ascloudmanager.com weboldalon 30mp alatt felregisztrálhatjuk. Eszköztől függően választhatunk kommunikációs csatornát a regisztrációhoz.
Termékeink széles választéka lehetőséget nyújt Bluetooth, WIFI, SIM, IP alapú regisztrációra. Cloud Manager applikációban lépésről-lépésre vezet minket az alkalmazás, rövid magyarázattal, ikonnal teszi egyszerűvé és értelmezhetővé a beállítást. A weboldalon a megfelelő felhős firmware-rel felruházott eszközeinket regisztrálhatjuk egyetlen MAC vagy IMEI azonosítóval. Regisztrációt követően a Cloud Manager alkalmazás megnyitásakor a vezérlőlapon megjelenik az összes, eddig létrehozott Bluetooth, Cloud vagy SIM kapcsolattal csatlakoztatott, ill. SMS paranccsal vezérelhető eszköz.
A weboldal megnyitásakor regisztrált eszközeink vezérelhető kimeneteit láthatjuk.
Amikor eszközeink online állapotban működnek, a modulok beállításait könnyen kiolvashatja, módosíthatja, típustól függően visszatöltheti a felhő felületen keresztül. A megújult felhő felépítése, átláthatósága, megjelenése szakember számára is megnyerő, kezelhető.

Távoli vezérlés
Applikációban létrehozott vezérlőikonnál ki tudjuk választani a Bluetooth/SIM/Cloud kapcsolódás módját. Egyedi háttérszín és ikon választásával testre szabhatjuk vezérlőikonjainkat, így a későbbiekben bővülő eszközeink egyszerűbben azonosíthatóak. Ezek után a kimenetvezérlési idő megadását követően már működik is a vezérlőgomb.
Eszköztípustól függően modulonként eltérő kimenetvezérlési módokat is választhatunk. Ha riasztó vezérlő panelként használjuk pl. ProCon GSM modulunkat, akkor az alkalmazáson keresztül akár élesíthetjük/hatástalaníthatjuk azt. Több kimenet esetén, (EXP Relay bővítő modullal 1 plusz kimenetet, EXP Relay3 bővítő modullal 3 plusz kimenetet kaphatunk) egyenként hozhatunk létre külön-külön vezérlőikont kimeneteink aktiválásához.
EXP 8IO bővítő modul használata esetén (8 bemenet , 8 kimenet) láthatjuk és vezérelhetjük be- és kimeneteinket. A felhő így már bőséges lehetőség tárháza telepítőként és végfelhasználóként is.
Köszönhetően a hazai fejlesztésnek és gyártásnak, a Cloud Manager applikáció minden eszközfejlesztést követően azonnal frissül, így naprakész megoldást biztosít a felhasználónak.

Értesítés
Legújabb fejlesztésünk az e-mail értesítés és Push üzenet küldés. Ki ne szeretne visszajelzést kapni az eszközétől? Minden kimenethez és bemenethez egyedi értesítést tudunk rendelni, így azonnali jelzést kapunk a változásokról. Az értesítések és Push üzenetek száma nincs korlátozva, így akár az összes felhasználó kaphat üzenetet. Az értesítéseknél egyedi üzenetet adhatunk meg a bemenet és a kimenet aktív és inaktív állapotára, így mindkét változásról értesülünk. A weboldalon ( www.ascloudmanager.com) minden eszközállapot kiolvasható. A felület tájékoztat eszközre bontva a GSM térerőről, a kapcsolódási állapotról. Zöld színnel jelzi az ONLINE állapotot és piros színű lesz, amikor lecsatlakozik a felhőről. Az állapotváltozást a kimeneti vagy bemeneti változás hatására is mutatja, zöld a nyugalmi szín és változás esetén itt is piros színű lesz. Több eszköz használata esetén egymás alatt láthatjuk eszközeink státuszát, így könnyen informálódhatunk.

Idáig, ha telepítés során segítségre volt szüksége technikai munkatársunktól, akkor kértük, hogy a beállításokat mentse le, küldje el nekünk az eseménynaplóval együtt. Mostantól, ha a termék fent van a felhőben, akkor elég megnéznünk együtt a beállításokat és azonnal tudunk segíteni. Nem csak egyszerűbb a használat, de még jobb támogatást is tudunk nyújtani.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző
Olvasta már?
Jól teljesít az olasz BLADE aktív kültéri hang-fényjelző