Ajax légiriadó applikáció


Ajax légiriadó applikáció
Az stfalcon.com által indított, az ukrán Digitális Transzformáció Minisztérium által támogatott kezdeményezés keretében az Ajax Systems olyan applikációt fejlesztett ki és tett elérhetővé a Google Play Marketen (Android) és az AppStore-on(iOS), mely értesítést küld az adott régió polgárivédelmi hatósága által kibocsátott riasztásokról, illetve a veszély elmúltáról.

Légicsapás, vegyitámadás, technológiai katasztrófák stb. esetén az Air Alert nagy hangerejű audio-szignállal értesíti a felhasználót még abban az esetben is, ha a telefon néma, vagy alvó üzemmódban van. Az applikáció alkalmazásához nincs szükség regisztrációra, valamint az Air Alert nem gyűjt felhasználói és helymeghatározási adatokat; azonban azt szükséges a felhasználónak megadnia, hogy mely régió riasztásait kívánja fogadni. Az Ajax új applikációja jelenleg csak egyes, kiemelt ukrajnai régiók alkalmazható.

Forrás: Ajax Systems

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra
Olvasta már?
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra