A Ramiris Europe Kft. bemutatja Hálózati és Biztonságtechnikai portfólióját


A Ramiris Europe Kft. bemutatja Hálózati és Biztonságtechnikai portfólióját
A Ramiris a magyar informatikai piac egyik vezető nagykereskedője. Mind üzletpolitikánk, mind gazdasági mutatóink kiemelkedőek ebben a szegmensben. Az elmúlt évek kitartó munkája lehetővé tette, hogy termékpalettánkat a piaci igényeket követve kiszélesítsük, így a klasszikus IT termékek mellett Hálózati, Biztonságtechnikai, Erősáramú, Világítástechnikai és Napelemes üzletágakkal bővítettük portfóliónkat.

A SecuriForum kiállításon a Hálózati és Biztonságtechnikai üzletágunk termékpalettáját és megoldásait mutatjuk be az érdeklődőknek.

A Hálózati üzletágunk termék kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy teljes körű megoldást nyújtsunk és a hálózatépítéshez szükséges minden elem megtalálható legyen a portfóliónkban - réz és optikai kábelezési rendszerek, fali, álló rack és szerver szekrények, aktív eszközök (switchek, routerek, tűzfalak), wireless eszközök és szünetmentes tápegységek. A közvetlen gyártói képviseleteknek köszönhetően számos, sikeres hálózati projektben közreműködtünk, ahol szakmai segítséget is biztosítottunk a partnereink számára.

Az ARUBA a világ egyik vezető hálózati eszköz gyártója nemrég bemutatta a kis- és középvállalati piacra kifejlesztett Aruba Instant On Access Point és switch családját, melyek az egyik legköltséghatékonyabb üzleti szintű megoldást nyújtják a felhasználók számára. Megbízható, stabil működés, MESH, WIFI 6, VLAN, Vendég hálózat, távmenedzsment rendszer, egyszerű konfiguráció, teljes kontroll az eszközök és a forgalom felett. Pár funkció, amit az Aruba Instant On család termékei alapszolgáltatásként biztosítanak.

A ZYXEL népszerű tűzfal megoldásai védelmet nyújtanak hálózatának a jelenlegi, megnövekedett kiber fenyegetettség ellen.

Az APC szünetmentes tápellátási megoldásaival biztonságban tudhatja eszközeit áramkimaradás esetén is.

Tudta, hogy réz kábelen a Gigabit, 10Gigabit, és már a 40Gigabites sávszélesség is elérhető? A réz kábelekkel már akár a laptopunkat is megtáplálhatjuk? Az optikai kábelezéseknél még az OM3-as rendszereket használjuk, miközben már az OM5 is elérhető? Milyen tűzvédelmi besorolások léteznek, ezeket hogyan jelöljük, mit is jelentenek valójában? Mindezekre a kérdésekre is választ kaphat, amennyiben ellátogat a D3-as standunkhoz.

A DAHUA széles termékpalettát vonultat fel a biztonságtechnológiai megoldások területén a kamerás megfigyeléstől kezdődően az intelligens közlekedési, épületüzemeltetési és beléptető rendszereken, videó kaputelefonokon és intelligens zárakon keresztül a kereskedelmi kijelzőkig és ipari drónokig. A technológiai fejlesztések mellett – mint például az egyedülálló mesterséges intelligenciával (AI) ellátott termékek – az egyedi igényeket kiszolgáló megoldásokban is nagy szerepet vállal.

Az AJAX innovatív megoldásai és professzionális technológiája hozza emberközelivé, modernné és érthetővé a vezeték nélküli és vezetékes riasztórendszereket. Könnyen telepíthető, egyedi kialakításának és diszkrét megjelenésének köszönhetően bármely felhasználási környezetben ideális választás.

A biztonságtechnikai rendszereknek egyre nagyobb kihívásoknak kell megfelelnie, így kiemelt jelentősége van a hatékony technikai támogatásnak. A Ramiris Europe Kft. több évtizedes tapasztalattal rendelkező technikai személyzetével kíván segítséget nyújtani a felmerülő igények azonnali kezelésében.

Vegye fel velünk a kapcsolatot hálózatos kérdésekkel kapcsolatban a network@ramiris.eu , biztonságtechnikai termékekkel kapcsolatban pedig a biztonsagtechnika@ramiris.eu e-mail címen.
Központi telefonszámunk, melyen kollégáink készséggel állnak rendelkezésére: +36-1-888-3200

Várjuk szeretettel a SecuriForum kiállítás D3-as standján, ahol bemutatjuk hálózati és biztonságtechnikai termékeinket, megismerheti működésüket, előnyeit!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon