Cabling Systems Hungary


Cabling Systems Hungary
A megalapításkor olyan megbízható vállalkozás létrehozása volt a cél, ahol szakembereink a távközlési, és biztonságtechnikai projektek irányításában addig megszerzett tapasztalatainak és szaktudásának felhasználásával érik el közös célokat.

Nem terméket, komplex megoldást kínálunk Partnereink részére. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy már a tervezési szakaszban minden részletre kiterjedően felmérjük ügyfelünk igényét, hogy tudásunkat megosztva hasznos szakmai információkkal segítsünk az igénynek legmegfelelőbb termék és rendszer kiválasztásában. A nemrégiben megjelent, vagyonvédelmi rendszerekhez speciálisan kialakított IP55 védelemmel ellátott rack szekrények, elsősorban kültéri biztonsági kamerák és azok vezérlőközpontjai számára lettek kifejlesztve. Többek között ezekkel a termékekkel ismerkedhetnek meg személyesen a Securi Forum kiállításon.

Raktárkészletünkkel képesek vagyunk egyedi igények teljes körű kiszolgálására. Portfóliónkat a gazdasági tendenciák és az innovatív technológiák figyelembevételével alakítjuk, garantálva ezzel a versenyképes árakat és a gyors szállítást.

A Cabsys Kft csapata

www.cabsys.hu

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
InterCom GSM Monitoring Set - távoli vezérlés és felügyelet
Olvasta már?
InterCom GSM Monitoring Set - távoli vezérlés és felügyelet