Fedezze fel az AxxonSoft legfejlettebb neurális hálózat alapú analitikáit és integrációs képességeit!


Fedezze fel az AxxonSoft legfejlettebb neurális hálózat alapú analitikáit és integrációs képességeit!
Az Alphasonic Kft már a kezdetektől fogva elkötelezett a minőség és a megbízhatóság mellett, disztribútori termékkínálatunkat is ennek fényében alakítottuk ki.

A biztonságtechnikai üzletág legstabilabb pillérei a prémium IP kamerarendszereket kínáló VIVOTEK, illetve az AI alapú analitikák, valamint a biztonsági rendszerek integrációjában piacvezető AXXONSOFT, amelyek kombinálásával a legnagyobb kihívást jelentő, összetett felhasználói igényeket is képesek vagyunk kielégíteni, mind a minőség, mind a funkcionalitás tekintetében.

A VIVOTEK rendkívül széles termékportfóliójának köszönhetően, a hagyományos elvárások mellett, képesek vagyunk hatékonyan reagálni a legváltozatosabb projekt igényekre is, legyen szó holttér nélküli megfigyelésről fisheye, panoráma, vagy multiszenzor kamerák segítségével, hőkamerás kerületvédelemről, PTZ kamerás városi térfigyelő rendszerekről, vagy tömegközlekedés felügyeletről a minősített mobil dome kamerák és mobil NVR segítségével. A VIVOTEK eszközök fedélzeti TrendMicro kiberbiztonsági védelemmel is rendelkeznek, így képesek felderíteni és blokkolni a különböző típusú kibertámadási kísérleteket.

Az AXXON NEXT VMS szoftver a biztonságtechnikai piacon elérhető legfejlettebb technológiákat biztosítja a telepítők és integrátorok számára az IP kamerarendszerekhez, letisztult felhasználói felülettel támogatva a könnyed és hatékony telepítést és az üzemeltetést. A közel 3000 közvetlenül integrált kamera típus, és az AI alapú analitikák széles tárháza garantálja, hogy minden projektben megállja a helyét, függetlenül attól, hogy milyen kamera gyártóval kell együtt dolgozni. Rendszám és arcfelismerés, interaktív 3D alaprajz és térkép, időtömörítés, törvényszéki keresés, AI alapú ember, jármű, füst és tűz érzékelés, testhelyzet elemzés, és tanítható analitikák, egyetlen VMS szoftverben ötvözve.

Az AXXON INTELLECT PSIM (Physical Security Information Management) szoftver egy fizikai biztonsági információkezelésre fejlesztett platform, amellyel integrált felügyeleti rendszereket hozhatunk létre, komplex funkcionalitással. Segítségével közös felületre integrálhatóak a füst és tűzjelző, beléptető, megfigyelő, és riasztó rendszerek, valamint a nyílt architektúrának köszönhetően más iparág specifikus megoldások is. Azoknak a nagyvállalati partnereknek ajánljuk a figyelmébe, akik nagy mennyiségű (több száz- több ezer) kamerát, beléptető pontot, riasztó és tűzjelző érzékelőt magába foglaló rendszereket üzemeltetnek, több telephelyen, akár több országban. Az AXXON INTELLECT szoftver legnagyobb előnye, hogy lehetővé teszi a különböző alrendszereknek együttműködését, így segítve a riasztásokkal és azok feldolgozásával kapcsolatos folyamatok automatizálását. A folyamatok automatizálása lehetőséget teremt a biztonsági szolgálat munkájának a minimalizálására, ezáltal drasztikusan csökkentve az élőerő költségét.

Az Alphasonic standján élőben megtekinthetőek lesznek a legújabb VIVOTEK kamerák, valamint az Axxon Next VMS speciális analitikái, illetve az Axxon Intellect integrált felügyeleti rendszer is.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek
Olvasta már?
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek