Milyen színű az éjszaka?

A Provision-ISR bemutatja új Rainbow color night vision (színes, éjjellátó) kameráit.

Milyen színű az éjszaka?
A Provision-ISR Rainbow kamerái CNV (Color Night Vision – színes éjjellátó) technológiával kerültek felszerelésre, ezáltal gyenge fényviszonyok között is képesek tökéletes minőségű, éles képeket visszaadni olyan vizuális részletek biztosításával, melyek jelentősen megkönnyítik az emberek és tárgyak azonosíthatóságát.

Dome/turret és cső kivitelben, 2 vagy 4 MP felbontásban egyaránt elérhetőek, felszerelve beépített meleg LED fényforrással, F1.0 szuper széles rekesszel és a legkorszerűbb szenzorokkal, melyek a tradicionális IR (fekete-fehér éjjeli üzemmód) technológiához mérten jóval magasabb fényérzékenységgel rendelkeznek.

A statisztikák szerint a legtöbb bűncselekmény (lopás, drogkereskedelem, fizikai erőszak, vandalizmus) elkövetése többnyire az éjszakai órákban valósul meg. A Provision-ISR Rainbow kamerái minden lényeges adatot biztosíthatnak a hatóságok számára, mint pld. az elkövetők ruházatának, vagy gépjárművének a színe.

A 4 MP-es Rainbow kamerák fel vannak vértezve a már többször bemutatott intelligens funkciókkal, a DDA Analitikával. A fejlett mesterséges intelligencia alapú algoritmusoknak köszönhetően kiemelkedő pontossággal érzékelik az ember formát, illetve a két- és négykerekű járműveket.

KIEMELT TULAJDONSÁGOK
  • ÉJSZAKA IS SZÍNES KÉP
  • TÖKÉLETES, RÉSZLETGAZDAG LÁTVÁNY
  • JOBB KONTRASZT



    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek
    Olvasta már?
    PH Svesis és Hochiki vészvilágítási rendszerek