Új Dual-Lens PTZ kamera az Uniview kínálatában


Új Dual-Lens PTZ kamera az Uniview kínálatában
A hagyományos fix IP kamerák általában csak egy fix területet figyelnek, míg a PTZ kamerák szerkezetükből adódóan képesek forgatni és több irányba figyelni. A hagyományos PTZ-kamerák azonban még mindig csak egy irányt figyelhetnek egyszerre.

Amikor a PTZ kamera egy másik irányba forog, a megfigyelt terület képe az eredeti irányban elveszik. Nemrégiben az Uniview egy új PTZ kamerát fejlesztett ki a kétlencsés PTZ-kamerát, amely egyesíti a fix IP-kamerák és a PTZ erősségeit.

Először is, esztétikai szempontból az újonnan bevezetett kétlencsés PTZ kamera plusz kameramodul hozzáadásával megváltoztatja a hagyományos PTZ kamera kialakítását. A felső modul, egy 2,8 mm-es optikájú fix modul az általános kép rögzítéséért felelős, míg az alsó modul egy 4x zoomos, 345°-ban elforgatható objektív a kép részleteinek rögzítéséért.

A felső modul által biztosított szélesebb megfigyelési terület mellett az alsó modullal több részletet lehet rögzíteni. Ha például egy célpontot észlelünk a képen, a PTZ modul automatikusan követi és nagyítja a képet, hogy láthassuk a részleteket. Ugyanakkor a fix objektív képes a nyugalmi területet is figyelni, hogy az általános széles látószögű információk megmaradjanak.

A kettős lencse kialakítás mellett a hangrögzítési képességek és látómező megvilágítása tekintetében további fejlesztéseket hajtottak végre.Kétirányú audió és sztereó hangzás

Beépített két mikrofon, a fix lencse mindkét oldalán van elhelyezve, hogy különböző irányokból érkező hangot fogadjon, így elérve a térhatást a hangban, alapvetően jobb hangzást biztosítva a visszanézéskor.

Két különböző megvilágítás, hang és fényjelzés: azonnali riasztás, amikor tényleg riasztás történik.

Az infravörös fény mellett meleg fehér fényt is kibocsáthat a kamera hozzá, hogy éjszaka tisztább képet tudjon rögzíteni. Ugyanakkor a meleg fény az intelligens behatolás megelőzéshez (Smart Intrusion Prevention) is kapcsolódik. Ha egy célpont belépését észleli a területre, a meleg fény is villogni fog, hogy elriassza a gyanús tevékenységeket.

Az új Uniview új Dual-Lens PTZ a jobb hang- és képminőség miatt, az átfogóbb intelligens funkciók alkalmazásával jobb megfigyelést képes biztosítani az utcákon, bankokban és más jelenetekben.A kamera elérhetőségével kapcsolatban keresse biztonságtechnikai munkatársainkat a biztonsagtechnika@compmarket.hu e-mail címen.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon
Olvasta már?
Az Accessium a CONSTRUMA 2024 kiállításon