A Videosec NVR termékcsoportjai


A Videosec NVR termékcsoportjai
Pár mondatban összefoglaljuk, miben különböznek a Videosec kínálatában található NVR videórögzítők, mik a közös jellemzők és melyik funkciók elérhetősége korlátozódik csak néhány rögzítőmodellre.

A Videosec NVR-ek belépő szintje is kezel 4K (8MP) felbontású kamerákat és a 4K felbontású HDMI csatlakozású kijelzők sem jelentenek akadályt. A kamerák közvetlen táplálásáról 4 vagy 8 PoE port gondoskodik, illetve PoE portok nélküli rögzítők is elérhetők (április 22. után ismét nagy mennyiségben, raktárkészletről). A csatornák száma 4, 8 és 16 lehet, ez utóbbi az NVR-301-06LH-P8 esetében azt jelenti, hogy a 9-16 csatornák a LAN port felől érkező csatornák, az 1-8 csatornák PoE csatornák, de tetszés szerint átválthatóak LAN oldali csatornákká. Gyakorlati tapasztalat, PS04PGE+1PD PoE switch alkalmazásával egy PoE portra akár négy PoE IP kamerát is csatlakoztathatunk, külön tápegység alkalmazása nélkül. Az IQ kamerák analitikai riasztásai a területsértés és a vonalon átlépés köré épülnek. A belépő szintű rögzítőkön meghatározhatjuk a kamerák riasztási területeit és a kamerák riasztási eseményeire a rögzítés mellett helyi vagy mobiltelefonra történő riasztásjelzésre is lehetőség van.

A következő kategória három rögzítője, az NVR-301-08LX-P8 (8 csatorna, 8 PoE port), az NVR-301-16XH és az NVR-302-32S, a belépő szinthez képest az IQ kamerák objektumtípusait külön képes kezelni, kereséskor szelektíven kérhetjük egy adott kamera előtt elhaladó járművek, vagy személyek listázását is. A kétirányú audió, azaz a rögzítőre kötött mikrofonnal kiszólni a kamerák hangszóróira, ettől a kategőriától elérhető, ahogy az analitikai riasztásokban objektumtípus alapján történő keresés is, ha teljes értékű IQ analitikás kamerákat alkalmazunk. Az IQ rögzítők a Videosec termékpaletta csúcsát képviselik, 32 illetve 64 csatornás, 4 illetve 8 SATA HDD kivitelben, két független HDMI és egy harmadik, független tartalmat megjelenítő VGA kimenettel, összesen 38 Megapixel@25fps dekódolási és megjelenítési képességgel, halszemkamerák képének kiegyenesítésével, rendszámfelismerés és rendszémlisták kezelésével, összetett IQ riasztási keresési lehetőségekkel. Belső ATX tápegység, intel processzor, RAID tömbök kezelése, 16 riasztási bemenet és 4 riasztási relékimenet, csak néhány az IQ-rögzítők képességei közül.

Hamarosan érkeznek a C-rögzítők, a B sorozatú NVR-ek utódaként. Az IQ rögzítőktől kedvezőbb ársávban, ugyanakkor funkciókban csak minimális kompromisszumot felvállalva, 16 illetve 32 csatornás, 2 illetve 4 merevlemezes változatban lesznek elérhetőek. A két független LAN csatlakozású, külső 12V DC táplálású rögzítők mellett a 16 PoE porttal rendelkező NVR-302-16C-P16 teszi teljessé a triumvirátust. A 4K HDMI és a VGA kimenet tartalma független, a riasztási bemenetek száma 8, illetve két relékimenetet jelez kifelé.

További kérdéseivel keresse a Videosec csapatát.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra
Olvasta már?
Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra