Smart & Zöld megoldások a GVHungáriánál


Smart & Zöld megoldások a GVHungáriánál
Mobil külterületi megfigyelés napenergiával, avagy veszélyben a biztonsági őrök munkája?

A GVHungáriánál egyedülálló megoldásokat fejlesztettek ki a költséges és időigényes munkálatok elkerülése érdekében, ezáltal könnyen lehetővé téve az azonnali külterületi megfigyelési és felügyelet biztosítását olyan helyeken is, ahol se áram, se Internet nem oldható meg külső hálózatokból.

Mikor és hol alkalmazható?
Ezekkel az autonóm napelemes megfigyelőrendszerekkel kiválóan biztosítható azonnali felügyelet sürgősségi mentésekhez és lehetővé válhat általuk a gyors segítség nyújtás pl. árvizek és más katasztrófahelyzetek esetén. Események és rendezvények gyors megfigyelésén túl, építkezések TimeLapse videóinak elkészítésére is alkalmasak. Továbbá hasznos megoldást nyújthatnak élőerős őrzések támogatására, melyek során a személyi őrzés kiegészíthető, vagy akár teljesen ki is váltható.

Gyors oszlopállítási lehetőségek
A „Napelemes mobil oszlop” egy olyan előre gyártott, helyszínen gyorsan összeszerelhető és felállítható 5,0m magas oszlop, mely a talpalásnak és sodrony feszítésnek köszönhetően kellően stabil tud maradni az időjárási körülményektől függetlenül is. Stabilitásának és teherbírásának köszönhetően kiegészíthető készre szerelt akkumulátoros szekrénnyel, napelemtáblával, IP kamerákkal és irányított antennás 4G/LTE átviteli eszközzel. A felhasználóbarát tervezés eredményeként a helyszínen mindössze 2 fő, kézzel el tudja végezni a megfigyelő állomás gyors összeszerelését, beüzemelését.

Helyszíni beüzemelés akár 1 fővel
Az “Autonóm mobil kamera állomás” egy utánfutóra tervezett megfigyelőrendszer, mellyel azonnali felügyeletet lehet biztosítani olyan távoli helyszíneken is, ahol hiányzik a megszokott infrastruktúra. Nincs szükség bonyolult összeszerelési munkálatokra, kompakt kialakításának köszönhetően azonnal használható a terepre érve. A szett tartalmazza az utánfutót, IP kamerákat és képrögzítőt, napelem paneleket, szolár akkumulátorokat, csörlős oszlop emelőrendszert, illetve a 4G/LTE átviteli eszközt és rögzítőt. A beépített fény- és hangriasztásnak köszönhetően egy kültéri 60W-os hangszórón keresztül előre feltöltött hangfájl riasztásra lejátszódik, továbbá egy nagy fényerejű LED munkalámpa VCA riasztásra aktivizálódik. Az állítható kitámasztó lábak biztosítják a stabil pozíciót, a fémszekrénybe épített kijelzőn pedig folyamatosan ellenőrizhető az akkumulátor töltöttségi szintje. A lopásvédelemről opcionális elmozdulás érzékelő, illetve akár GPS pozíció követés is gondoskodhat. Innovatív tervezéséből adódóan a helyszíni beüzemelését mindössze egy személy rövid idő alatt elvégezheti.Az “Autonóm mobil kamera állomás” és a “Napelemes mobil oszlop” segítségével a szó szoros értelmében valósítható meg az azonnali és autonóm kültéri megfigyelés. Nincs többé szükség alapozásra, földfúrásra, hiszen ezek elvégzése nélkül is lehetséges erős és stabil megfigyelő állomás létesítése. Csökkenthetőek általuk az élőerős költségek és kapacitások, a megújuló erőforrást használó technológiának köszönhetően pedig egész éves működésre tervezhetőek az ilyen rendszerek.

Kérdés esetén keressék bizalommal a GVHungária kollégáit a +36 1 205 35 27-es központi telefonszámon, vagy az info@gvhungaria.hu e-mail címen. Részletesebb információkért, videókért pedig látogasson el a geovision.shop.hu oldalára!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
Olvasta már?
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?