Kettős spektrumú hőkamera a Videosec kínálatában


Kettős spektrumú hőkamera a Videosec kínálatában
Minden, ami melegebb, mint -273°C, hőt sugároz ki magából, amit hőkamerával láthatóvá is tehetünk. Ugyanígy, a hőmérsékletváltozásokat és a melegpontokat is a hőkamera teszi láthatóvá, ahogyan a tűzérzékelés eszköze is. Immár a Videosec kínálatában is elérhető.

Megérkezett a Videosec TIC2621SR-F3-4F4AC-VD kettős spektrumú hőkamera, amelyik két kamerából áll. A 4 megapixel felbontású Starlight (0.001 lux) fényérzékenységű 90°-os látómezejű kamera a látható fénytartományból készít képet, a vanádium-oxid szenzoros bolométer-hőkamera pedig a 12µm-es infravörös tartományból készít hőképet.

A hőkamerát alkalmazhatjuk tűzérzékelésre. Ekkor beállíthatunk kimaszkolt területeket, amik nem generálnak riasztást, ahogy a képen is, a világosabb téglalapban látszik. A kamera képes a dohányzás észlelésére is, ekkor a megfelelő hangüzenetet is bemondathatjuk a kamerával, a kék és piros jelzőfények villogtatása mellett.

Tárgyak hőmérsékletét is ellenőrizhetjük a TIC2621SR-F3-4F4AC-VD kamera segítségével: akár 12 területet is beállíthatunk, kiválaszthatjuk, hogy melyik a referenciaterület, illetve mekkora hőmérsékletkülönbség esetén történjen riasztás. A kamera két riasztási relékimenettel is rendelkezik, tehát párhuzamosan akár kétféle riasztási végrehajtást is indíthatunk különféle eseményekkor. A Videosec TIC2621SR-F3-4F4AC-VD kettős spektrumű hőkamera részletesebb leírását megtalálja a Videosec weboldalán.

További kérdéseivel keresse a Videosec csapatát

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
FAAC kapumozgatók
Olvasta már?
FAAC kapumozgatók