A MASCO bemutatja az új INT-TSG2 és INT-TSH2 érintőképes kezelőket


A MASCO bemutatja az új INT-TSG2 és INT-TSH2 érintőképes kezelőket
Az INT-TSH2 és aINT-TSG2 legfontosabb újdonságai a megújult felület, nagyteljesítményű processzor és a csúsztatási mozdulat támogatása.

A felhasználó igényinek megfelelően egyedi kezelő felületet lehet létrehozni, különböző háttérszínek színek és ikonok kiválasztásával.

Lehetségessé vált épületrajzok feltöltése, amin az eszközök és érzékelők a valódi helyükre kerülhetnek fel, és ezzel egy átfogó képet kaphatunk a biztonsági rendszerünkről.

A kezelőket az összetett biztonsági és épületautomatizálási funkciókat tartalmazó rendszerek egyszerű és hatékony kezelésére fejlesztették ki. A két kezelőtípus az INTEGRA, az INTEGRA Plus, és a Versa riasztó központok működtetésére és programozására szolgál.

A TSH2 a 7” -os és a TSG2 pedig a 4,3” érintőképernyővel rendelkezik. Két színváltozatban jött forgalomba fehér és fekete. A kezelők biztonsági fokozata Grade3 minősítésű.

Az alkalmazott processzorok sokkal gyorsabbak elődjeiknél. Az INT-TSH2kezelőben alkalmazott processzor több mint kétszer, az INT-TSG2 -ben használt több mint négyszer gyorsabb, mint a korábbi modellekben található.

A kezelők magasérzékenységű érintőpanellel rendelkeznek, és a csúsztatási mozdulat támogatásával a kezelőfelületen történő navigáció egyszerűbbé válik. A több mint 20 előre beállított háttérkép mellett kialakíthatja egyedi háttérképeit, és saját ikonokat is létre tudja hozni. Lehetőség van, hogy a használaton kívüli kezelő akár a felhasználó által kiválogatott családi képsorozatot mutasson. Beépített microSD memóriakártya foglalat rendelkeznek a kezelők a fényképek és háttérképek tárolásához.

Az INT-TSH2 és INT-TSG2 kezelő kapacitív üvegborítású érintőképernyő több mint 16 millió szín megjelenítésére képesek, és a magasminőségű képet a karcolásoktól az üvegpanel óvja.

Végeredményben a Satelnek gyors, letisztult, felhasználóbarát kezelőket sikerült megalkotni.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani