Accessium UK bemutatja a 2022-ben megjelenő újdonságait a nemzetközi biztonságtechnikai közönségnek

Accessium UK az amerikai IPVM konferencián

Accessium UK bemutatja a 2022-ben megjelenő újdonságait a nemzetközi biztonságtechnikai közönségnek
Április 7-én, magyar idő szerint 17.40-kor mutatja be a nemzetközi közönségnek az Accessium újdonságait Kertész Róbert, a cég kereskedelmi igazgatója.

Az IPVM a világ vezető tekintélye a videófelügyelet területén, amely páratlan jelentéseket, kutatásokat és teszteredményeket szolgáltat. 2022-ben már a beléptető rendszer is figyelmük középpontjába kerül, így a héten több sikeres, és eredményes beléptető rendszerrel foglalkozó nemzetközi cég kapott lehetőséget, hogy bemutassa 2022 második félévben megjelenő újdonságait.

A 2008-ban alapított szervezet, független, objektív tájékoztatásra és az etikus gyakorlatok védelmére törekszik. Nem fogad el reklámot, szponzorációt vagy tanácsadói projekteket a gyártóktól.

Az IPVM egy több mint 25 fős csapat, amely széles körű tapasztalattal rendelkezik a biztonsági integrátorok, szervezetek és gyártók számára, valamint a Columbia, Dartmouth, Harvard, Lehigh, Northwestern, NYU, RIT, West Point, UPenn és Yale egyetemeken szerzett diplomával. Felügyeleti és biztonsági technológiák széles skáláját lefedő, elkötelezett szakemberekkel rendelkeznek.

Az IPVM kutatásait idézik az amerikai kormányzati jelentések, valamint a BBC, a Bloomberg, a Financial Times, a LA Times, a NY Times, a Reuter, a Washington Post és sok más globális kiadvány.

Az IPVM élő online tanfolyamokat kínál, amelyeken a videófelügyeletet és a beléptető rendszereket oktatják egyedülálló, folyamatos kutatásaikkal, teszteléseik alapján. Több mint 2000 szakembert képeztek már ki.

Bővebb információ IDE kattintva
Tagek: beléptető

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera